Caya geldiler. Ne zaman ki caya geliyoruz deseler anlarım zaten bir şeyler konuşacaklar

bu sefer susmadım. Aramızda gecen konuşma hararetli değildi, sakin konuştuk. Fakat acaba kendimi iyi ifade ettim mi, ufakta olsa ezdirdim mi diye duşunuyorum. Şoyle ki; gorumcem bana sen bize karşı hala soğuk cekingensin aş bunları falan dedi. Bende yo oyle değilim dedim. Canın bir şeye sıkkınsa o zaman ne sen kendini uz ne karşındakini dedi. Banada ilk başta kv cok soğuk gelmişti dedim. Sonra kv başladı, o gun eşinle benim yuzumden aranda sorun olmuş neden dedi. (Sakince konuşuyorlar) bende her şeyi anlattım guzel bir dille evimin duzenine karışmasını istemediğimi, benim ne yapacağımı bileceğimi soyledim. Gorumcem evet bir dahakine sen yaparsın haklısın dedi. Kocana her şeyi anlatma bak aramızda bir sorun olursa biz cozelim diyince, benim kendilerini hicbir zaman eşime şikayet etmediğimi aksine kendilerinin arkamdan soylendiklerini ve soyledikleri lafları bir bir yuzlerine soyleyince gorumcem evet haklısın ben o lafı boş bulundum dedim sonradan duşununce pişman oldum niye boyle dedim ki diye ama icimde kotu bir şey yoktu ozur dilerim dedi. Sonra ben evinize geldiğimde yardım ediyorum ama yapmıyormuşum gibi soylenmesi bir tabak icin arkamdan laflar edilmesine uzuldum, benim evime gelen bir misafire hicbir zaman yapmadı etmedi gozuyle bakmam dedim. Gorumcem bende bakmam dedi. Sen bana bir adım gelsen ben sana on adım gelirim dedi. Birbirimize gidip gelelim falan dediler. Ben gidip gelmediğimi duşunmuyorum arada bir olur ama her gun olmaz herkesin bir duzeni var dedim. Tabi var dediler. Sonra kalkıyorlardı masadan, diğer kucuk gorumcem lafa karışmayan birden her şey karşılıklı dedi. O an kafam doluydu. Bir tek beni rahatsız eden onun yanında bunları konuşmak oldu. Yaşı benden kucuk, 19 yaşında, oğrenci. Ne bileyim doğru mu bu ortam sizce. Ona cevap versemiydim. Sizce bundan sonra ne yapmalıyım ?