Merhabalar, 9 aylık evli 5 aylık hamile bir kadınım. Severek evlendik zorluklarla fakat kıymet bilmedi. 2 gun once herkesi topladık bitircem dedim, inanmadı hicbir zaman gidicegime sevgime o kadar guvendi ki. Ben benimle ilgili şikayetlerini anlatır sanırken Bi suru iftira attı bana. Ablalariyla aynı binadayiz onlar ne dediyse onu dedi. Zaten aileme soyleme sebebimde sen ablamların ayaklarinin altına kurban ol demesiydi ailemi aricam yeter dediğimde bile inanmadı bana. Herkesin icinde beni ayaklar altına attı bu kimseye gitmek istemiyor benim ailemden, kendi ailesi gelince dokturuyor siz gelince Bi cay koyuyo gibi iğrenc iftiralar attı ve kimse orda biz gelinimizi biliyoruz demedi yalvardım ben oyle biri miyim diye herkes sustu. Ablası gelmiş sen bizi hic istemedin zaten dedi titredim buz gibi oldum, ben sizi zorla eve getirmiyor muydum etrafınızda dondum dedim ama eşimden ses cıkmadı. Deli ablası kendini yerlere attı sonra eşim bağırdı annemle babama alın kızınızı gidin dedi amcası eşime vurdu falan. Annemler cıktı ben indim aşağı kadar gidemedim o an. Buyukleri gelip benle konuştular yıkma yuvani dediler durdum eşimle tek kaldık yanıma bile gelmedi gitti uyudu ama ben o lafları hazmedemedim gece boyu oturdum ağladım duşundum ve sabah babama geldim, beni gordu hazırlanırken sormadı bisey sırtını dondu 10 dk gecti aradı acmadım arama beni yazdım. Ben bitirdim sende ailenle mutlu ol dedim biseyler yazdı falan cevap vermedim dunden beri ne aradı ne yazdı ne de geldi bitircem nankor yalancı Bi insanmış beni koruyup savunamayacak kadar acizmis, o benim en buyuk hayal kırıklığım en buyuk