ALLAH AŞKINA İNANMAYAN İNSANLAR YORUM YAPMASIN.ANLATTIKLARIM HARFİ HARFİNE GERCEK,SADECE BANA BU SOĞUK DAVRANIŞINDA HAKLI MI DEĞİL Mİ ? AYRICA BİR TANE UYE ERKEK OLDUĞUMU DUŞUNDU OZELDEN KENDİSİNE ULAŞIP İNSTADAN KIZ OLDUĞUMU KANITLAMAYI BİLE TEKLİF ETTİM.TEKRAR EDİYORUM NOLUR İNANMAYAN YAZMASIN

Oncelikle uzun bir yazı olacak okuyan uyelere şimdiden teşekkurler.Gecen sene mayıs ayında bir cocukla tanıştım internetten tamamen nefret ettim ilk başta,cunku ilk buluşmayı evde yapmak istedi,beni almaya gelmedi ve taksi yolladı ve ben yolun yarısında oğrendim evine gideceğimi.Zaten ona olan nefretim bu ilk buluşma yuzundendi. Aradan aylar gecti zamanla tanıdım zekasına,tipine deli gibi aşık oldum.O ne yaptı ? Sadece cinsellik olarak gordu.Gel dedi gittim her defasında,yataktan başka bir aktivitemiz yoktu zaten. Bunu bile bile sevdim.Sozde sevgiliydik ama hep başka kızlarlaydı goruyordum ama susuyordum kaybetmek istemediğim icin. Gunaydın yazdım saatler sonra yazdı.Ne aradı ne sordu.. 8 ay boyle devam etti. Ve ben 8 ayın sonunda dayanamadım ve ona up uzun bir yazı yazdım. Bitirmek istiyorsa bitirmesi gerektiğini artık dayanamadığımı soyledim. Bana neden bu kadar ay uzak kaldığını acıkladı neden benden hep kactığını acıkladı. "BEN COK FARKLI BİR ADAMIM,BAZI İSTEKLERİM VAR,BUNU SANA DİYEMEDİM CUNKU TEPKİNİ BİLİYORUM" dedi. Israrlarım sonucu isteğini oğrendim.Cinsellikte fantezi istiyormuş,onun yanına giderken arkadaşlarım ile gitmeliymişim. Onu kaybetmektense paylaşmayı sectim ve kabul ettim. Bu arada kuralları vardı.Kızlar parasız gelecekti ve zayıf,genc olacaklardı. Aynen aynen para karşılığı yapmayacaklardı. Gecemi gunduzume verdim deli gibi calıştım. LGBT sitelerinden lezbiyen veya biseksuel kızlar buldum. Cevremden kızlar buldum. Toplam 6 ay ona kızlar goturdum. Toplam 20 tane kız goturmuştum. Coğu lezbiyen,biseks falandı. Duşunun kızlardan hoşlanmadığım halde yatakta onun icin lezbiyenlere katlandım ve kızları optum,yaladım.. Gozumun onunde hepsi ile beraber oldu. Cevrem zaten bana pezevenk lakabını takmıştı. Hayatımdan cıkardığım bir cok dostum oldu cunku beni cok uyarmışlardı. Ben sevdiğim adamı tercih etmiştim cunku. Benim bu kadar fedakarlığıma rağmen hala yataktan başka aktivitemiz yoktu. Hep şu sozu bekledim "Gell yarın sinemaya gidelim" ama yok hic olmadı. Belki arkadaşları ile tanıştırır dedim ama tek bir Allahın kulu ile tanıştırmadı.Ama ben yinede sesimi cıkarmadım. Ha bu arada 20 tane kızdan elbet para alanlar oldu. Cebimden ondan gizlice verdim. Ona soylemedim cunku kıyamadım. Hic bir kız kendi cebinden para verip sevgilisinin yanına kız goturup gozunun onunde yatmalarına musade etmez.Dunyada bunu yapacak bir Allah'ın kulu yoktur bir mal benim zaten.Neden ona para verdirmediğime gelirsek aslında varlıklı bir adam benim yerimede verebilirdi ama ben asla ona o gozle bakmadım kendi cebimden verdim ve gecen ay para verdiğimi oğrendi. Sonuc ne oldu ? Yalancının teki oldum,benle asla evlenilmezmiş aşırı yalancıymışım (cebinden para cıkmasın diye kıyamadığım adamın gozunde yalancının tekiyim) 6 ay onun vaktini calmışım ve şuan kendisi buz gibi. Benim yalanlarım bizi bu hale getirmiş.. Uğruna olduğum,sırf ona karı kız gotureyim diye deli gibi calışıp dişimden tırnağımdan arttırdığım paraları harcadığım adamın gozunde yalancının tekiyim.. Bir aydır ilaclarla zor duruyorum. Allah duşmanımın başına vermesin. O mutlu oldukca hep daha fazlasını goturmeye calıştım. Bana asla aşık değildi ve hic bir zaman seviyorum demedi ama ben onu karşılıksız sevdim. En cok canımı yakan ne oldu biliyor musunuz ? Gecenlerde bir telefon konuşmamızda "E biterse bitsin,belkide sonradan sevmiyormuşum o adamı diyeceksin" gibisinden bir cumle kurdu. Sevmesem yapar mıyım bunları ? Canım cok yanıyor o kadar kotuyum ki. Benden size tavsiye sevmeyin,fedakarlık yapmayın. Erkekler her daim onları kullanan kadınları seviyor bunu fark ettim. Cok sevdiğiniz zaman kaldıramıyorlar.