Merhaba Arkadaşlar..
Ben Dailyotion calısan biriyim Youtube calışmıyorum. En son odememizi Ocak ayında aldıktan sonra bir takım sorunlar cıktı. Gizlice season ve episode gibi kelimelerde gelir elde edememe gibi sorunu 2 ay sonra burda merth adlı arkadaş anlatana kadar 2 ay boyunca sıfır cekti kanallarımız lafı uzatmıycam akabinde 5 aylık surecde odeme sıkıntısı yaşadık.. O donemde bildiğim bir kac icerikde render yapıp calışmayı duşundum - ki bir videonti alıcak param yoktu borcda baya vardı sadece forumdan 2 arkadaşa 300 tl borc yaapmıştım. Camtasia - ve sontorun arkadaşın ffmpeg anlatımı arasında secim yaptım ffmpeg ile vds de sorun yaşadım cunku ffmpeg windows 2003 server desteklemiyordu programı calıstırmadı. Son care Camtasia programıydı dun gece programı indirdim fakat deneme surumu olduğu icin render yada oynama yaptığım video ortasında reklam cıktığı icin haliyle crack yapma kararı aldım piyasada ne kadar video varsa ızledım makale varsa okudum gece saat 1 den sabh 8 e kadar camtasi`yi full hale getirmek icin manuel işlemleri yaptım olmadı.. Piyasada bazı crack dosyaları bulunmakta bunları indirdim hemde kactane varsa taratma sonuclarına baktığımda keyloggerdan ote trojan olduğunu gordum taratma verileri trojan dll`leri yakalamış bunuda virustotal verilerine coktan gondermişti bile.. Bu crack dosyalarını kullanan arkadaşlarımız varsa derhal onlemlerini almalıdır..
Saygılar.. Bol kazanclar