merhaba guzel hatunlar.

aslında acacağım konuyla ilgili kendi icimde uzunca bir suredir konuşmama kararı almıştım ve devam ettiriyordum. biraz da uzun olacak sanırım. şimdiden fikirleriniz icin teşekkur ederim.
aylar once ilişkim bitti, uzun yıllardır devam eden ben oğrenci olduğum ve onun aşırı evlilik ısrarı yuzunden bunun yanı sıra ataerkil duşunceleri (evlenince tum işi sen yaparsın, cocuk doğurursun, ailen vermezse kacarız, belki calışmazsın..) yuzunden ben ayrılık kararı verdim ve ayrıldım. bu duşuncelerini iş ciddiyete binmeden gorduğum icin ne kadar şukretsem azdır. ayrılık sonrasında birkac kez iletişimimiz oldu. bana borcu vardı bunun icin, bende kalan eşyalarını kargolamak istediğim icin gibi haklı sebeplerden.
bu arkadaş benden 7 yaş buyuk olmasına rağmen sosyal medyadan surekli ozlem icerikli, arada laf sokmalı, ayrılığı yedirememek kaynaklı bircok sebeple paylaşımlar yaptı. ben stalk etmeyi bile bırakmıştım uzun zamandır. birkac gun once aklıma esti ve bakayım dedim yine sacma sapan beni suclayıcı tweetler yazıp, engel basmış her yerden.