Derdim şu ki ben aşırı zayıfım. Aklınıza normal zayıf insanlar gelmesin. Ben cok cok zayıfım. 16 yaşımdayım boyum yaklaşık 1.58 ve 33 kiloyum... Cocukluğumdan beri boyle olan birşey bu hep en zayıf cocuk bendim itildim kakildim her goren kişiden yaaaaa ne kadar zayifsinnnn lafı duymaktan yoruldum. Artik kendimi cok cirkin hissediyorum bir ara o kadar takmiştim ki kat kat kulotlu corap giyiyordu yazın ortasında bile. Pantolonlar olmuyor her şey belimden duşuyor. Oruc tuttum bu ay 2 kilo vermişim dun nasıl moralim bozuldu. Yiyemiyorum hic iştahim yok kuş kadar yiyorum. Etli yemeklerden cok hoşlanmiyorum mesela tiksiniyorum. Kilo almaya calıştığım zaman mesela oturup baya yiyorum hirslaniyorum sonra pes ediyorum ayna karşısina geciyorum nedense normal geliyorum sanki hic zayıf değilim. Cok zayif kisilerin fotograflarina bakinca sanki onlar da kilolu sorunumuz yokmus gibi geliyor. Bazı kıyafetler cok yakışıyor iyiki zayıfım diyorum ama bazı şeyler de hic. Ve cok gucsuzum okulumdakiler dalga geciyor. Kilo almak icin ne gibi onerileriniz var? Lutfen artık alayım.