Arkadaşlar kotu şeyler yaşadım.En başta hatayı ailem beni zorla sağlık meslek lisesi ne kaydetmekle yaptı.4 yıl sonra universite sınavına girdim ama maalesef sağlık meslekte matematik 3 yıldır gormediğimiz icin LYS ye hazırlanan adım ve hemşirelik bolumunu de kazanamadim mezuna kaldım.1 sene vasıfsız ev kızı kardeşlerine analık eden abla oldum annem o zaman dukkan acmıştı.O sene tam ozel hastanede ise baslayacaktim ki sonradan eleman var denildi(babam yoluma taş koymuş universite okuyayım diye)Ben de hemen calışma hayatına atılmak istedim olmadı.O sene 2 yıllık bolum kazandım.O sene de eşimle tanıştım eşim de işciydi sonra normal flort ettik ben aileme soylemeden kuzenim gormuş teyzemler anama soylemiş.Annemler eşimi istemiyordu ama konuşalım diye cagirmislardi.Esimin ailesi iyiydi.Neyse uc ay sonra baskılar coğaldı annem eşimin ailesini cağırmış beni de odaya kapatıp kardeşlerimi başıma diktiler kaynanama oglunuzu damat adayi olarak gormuyorum demis.Sonra eşim bu iş olmayacak nikah kıyalım dedi bana ben de baskılardan bıktım nikah kiydik.Ailem hemen reddetti ozur bile kabul etmediler duğune de gelmediler sonra uzulmusler Kızım da oldu okul da bitti ama ailem hala eşimi istemiyor ama annem eşimle uğraşıyor bana kızıyor(kactın diye kakaliyor zaten bu yuzden dul kalmamak icin dua ederim) şimdi de eşimin kuzeni yeni evli onun Arabası var eşi g. Nin de sozu nişanı oldu guzel evlilik yaptı.Ailr ve coğrafya kadermis ben bunu cok iyi anlıyorum.ve eşimle kavgalarmiz var herkes geziyor denizlere gidiyor ben evden kafamı cikaramiyorum.Bazen bu yuzden umitsizliğe duşuyorum.Ne yapmalıyım?