Kv li konularımdan mideniz bulanmış olabilir zira her konu actığımda bana da tiksinti geliyor artık....
Hamile kaldığımdan beri kaynanam tarafının annenler ne alacak beşiği kız tarafı yapar tarzında imalarından gına geldi artık.Her seferinde herkes gonlunden ne gecerse yapar zorunluluk yok desem de anlamıyorlar.Dun bebeğimizin oda takımı geldi annemler ilk torun diye heves edip aldılar sağolsunlar.Eşim dun akşam annesine gitmiş annesi başka ne alacaksalar bilelim aynı şeyleri almayalım sen X e (bana yani) sorsana demiş bu 3.soruşları yemin ederim ki..eşim anlattı annem boyle diyor dedi ben de kızdım daha ne bekliyorlar acaba oldu her şeyi babam alsın zorunda sanki bunu sormak da ayıp biraz dedim azarladım.Eşimle tartıştık almasaydılar madem boğazlarına mı yapıştık ne olmuş sorduysa annem aynı şeyleri almayalım diye soruyor dedi kacıncı soruşu ama.Şu zamana kadar bir iğne bile almadılar almamayı gectim ne eksiğiniz var ne duşunuyorsunuz diye bile sormadılar hoş zorunda değiller sadece yardım olarak detaylı ultrasonumun parasını verdiler zorunluluk yok tamam ama annem babam daha fazlasını yapmaya mecburmuş gibi neden davranılıyor anlamadım.Eşimin tahta eski usul beşiği varmış biz evimiz sobalı diye mobilya beşikten haric oturma odasına portatif bez beşik alacaktık sanırım onlar anne babamın aldıklarının altında ezildiler cakallık peşindeler ki kayınpeder eşimin eski beşiğini vermekten bahsetmiş onu kullanın oturma odasında demiş eşim de leyloş oyle şeyler istemez 200 liralık bez beşik alamayacak değiliz demiş.Ay sonu alışverişe cıkacağımızdan bahsetmiş eşim hemen annesi ben de geleyim demiş ilk bebeğim ilk cocuğum neden o da gelmek istiyor ki siz olsanız ister misiniz ? Normalde batmaz gozume ama anne babamdan beklentileri iyice sinirimi bozmaya başladı bir daha konu acılırsa ne tepki vermeliyim ? Bir de benim sezaryen yanlısı olduğumu oğrenince o kendi başına karar vermesin bu yaşta bıcak mı vurduracak kendine normal doğum olur demiş.Sorduk sanki hayır ben mi takıyorum her şeyi yoksa gercekten uzerime mi geliyorlar