Kızlar biz memleketteydik yeni geldik geldiğimiz gun ben bakkala gitmistim biri kapıyı calmış eşim acana kadar 3 yaşında ki oğlum acmış biri eline faturamizi vermiş oglum kapamis hemen kim olduğunu gorememiş eşim ben geldim sanmış kimdi o falan deyince abla demiş oğlum ama hangi abla mechul (kaybolması diye biz yokken karsidakiler alır genelde faturamzi) .. sonraki gunlerde kapıya polis geldi. Karşı komsuyu sordular bunlar korona dışarı cıkmamaları gerekiyor izolasyon yazılı ama evde değiller ceza yazıyoruz deyip gittiler. Peşinden bizim ust komşu geldi polis niye gelmiş diye sordu bu arada bu komşu aidat topluyor onceki gun bendeydi aidatı almaya gelmişti cay falan ictik oturduk baya. Neyse dedim korona diyorlar evde yoklar diye ceza yazdılar şaşırdı dur ariyim bi dedi bizim oğlana faturayı sen mi verdin dedim yok dedi gormedik kimin verdiğini dedim karsidakidir sende yandin desene dedi bende dedim bogwzim yanmaya başladı psikolojikmen. Sonrakarşı komşu testin negatif olduğunu birinin sikayet ettigini polislerin o yuzden geldigini gidip cezayi iptal ettiklerini falan soyledi .. Bende rahatladim onu duyunca eşimle biyere gidecektik aşağı indim eşimin gelmesini bekliyordum ust komşunun kızı oglumun yanına geldi oynadılar falan sonra annesi camdan birşeyler soyledi beni gormuyor sadece cocukları goruyordu bende ne diyor diye dikkat etmedim sadece "onla oynama sen uzaga git" dedi kızda dedi "anne o bnm peşinden geliyo" Anladım ki oglumdan bahsediyor. Oğluma bağırdım gel hemen yanım oynama onlarla diye .. Sonra eşimle biyere gittik orda bi arkadas vardi onun kızıyla konusmak icin oğlum izin istedi anne konuşayım mi diye. Icim cız etti resmen cocuğum kendisiyle konusturmadigini farketmiş... Yani beni gorse konuşmazdı o şekilde o an dondm birsey de diyemedim geldin evimde cay ictin varsasana da gecti zaten neden cocuğa bunu telkin ediyorsun oğlum oynamak istiyor onu gorunce koşup yanına gidiyor oyle bir sıkıntı olsa zaten bende evden cıkmam ...