Kızlar merhaba. Ben 3 ay once doğum yaptım cok sukur saglikla kavuştum kuzuma. Ilk hamileligim olu doğumla sonuclandığı icin ve pandemi donemi doğduğum icin hamileligim psikolojik olarak zordu. Bu arada annemi de ilk dogumumdan 9 ay once kaybetmiştim. Yaşadığım zorlu surecleri de goz onunde bulundurun diye yazıyorum.
Doğumdan sonra gorumcem sadece 3 kez geldi ,gelmediği gibi arayıp sormadı da.ilk 20 gun kaynanam geldi logusayken sonra zona olunca gelemedi memleketten yegenim geldi yardima.
Bizle her sene tatil yapan ve butun imkanlarimizdan faydalanan gorumcem (pandemi oncesi eşim her hafta sonu bizi gezmeye cikarirdi hep beraber, bunun dışında başı ağrısa doktora gitmek icin bizi ararbarabamiz oldugu icin) bu donemde uzaktan bile cocuğu gormeye uğramadığı gibi ne beni ne eşimi arayıp sormuyor da. Sizce bu durum tuhaf değil mi?is yoğunluğu oldugunu soyluyor ama instagramda takip ettiğim kadarıyla fiti fiti geziyor bu corona donemi bile?bayramda ister istemez soğuk davrandım acaba benim mi beklentim yuksek sadece yeğenini merak etmeliydi ve logusaligim zordu beni aramaliydi diye duşunuyorum haksiz miyim?