Merhabalar herkese,
Benim 7 aydır guzel giden bir ilişkim var. Ailemde babam dışında herkes biliyor. Sevgilim yabancı olduğu icin annem istemiyor pek. Babanda oğrenirse kesinlikle karşı cıkar kesinlikle onaylamaz unut vs diyordu.
Biz ciddi duşunuyoruz 2020 yazında ciddi bir şeyler olsun istiyoruz. 28 yaşındayım guzel bir mesleğim ve işim var şuan kucukte değilim. 29 yaşın evlilik icin ideal olduğunu duşunuyorum. Sevgilim home office calıştığı icin Turkiyeden işlerini yonetebiliyor bu sayede sıkca goruşebiliyoruz. 1-2 aylık ev kiralayıp kalıyordu şuana kadar ama bu ilkbaharda uzun sureli kiralayayım , beraber seceriz evi evlenince de burada yaşarız diyor.
Ben babamın en azından hayatımda boyle bir insan olduğunu bilmesini istiyorum. Nasıl bir tepki verecek nasıl bir surec olacak kestiremiyorum cunku. Ama hic kimseye soyleyemiyorum da. Cok aile baskısı gormuş sindirilmiş denebilecek birisiyim. Annem herşeyime karışır hep onun doğrularıyla yaşayayım ister.
Birde aile olarak borclarımız var cok. Onların odenmesine de destek oluyorum ve aslında bu konu yuzunden evlenmekte pek aklımda yoktu. Ailecek zor durumda iken evlenip gitmeyi hic duşunmemiştim. Erkek arkadaşım bazı durumlardan dolayı biliyor bu durumu ve odemeye devam edersin aynı şekilde sonucta ailen ama bu durum evlenmemize engel olsun istemiyorum dedi. Onun ekonomik durumu iyi o yuzden benim maaşıma ihtiyacımızda olmayacak.
Bide onumuzde ki bahar ablam evlenecek o evlenmeden zaten ciddi birşey olmaz once onu beklemem gerekiyor.
Sizce aileme bu konuyu nasıl acmalıyım? Soyleme fikrini bile duşununce uykularım kacıyor stresten. Beni tamamen destekleyen tek kişi erkek kardeşim ona mı soyletsem ? yoksa ilkbahara kadar beklesem mi?