Merhaba herkesee, pek olumlu yorumlar alabileceğimi sanmıyorum ama belki benzer durumu yaşayan vardır. Sebebini anlamam da yardımı olabilir diye yazmak istedim.

Eski sevgililerimden biri onunla beraberken mutlu olmamamıza rağmen bir şekilde hayatıma tekrar giriyor, ve bir şekilde kopamıyoruz sonra tekrar hayatımızdan cıkıyoruz.Tabi cok mutlu olduğumuz zamanlar da olmuştu ama sonra ayrıl barış ilişki mahvoldu. İkimizin hayatına da başkaları girdi, konu yalnızlık kimseyi bulamamak değil. Ama sanki o benim icin hep farklıymış gibi geliyor, bu maalesef başka biri hayatımdayken de oluyor. Ki ondan sonra hayatıma kısa donemli giren erkekler bile ondan daha cok sevildiğimi hissettirip mutlu hissettirmişti. Sanki ona zaafım var gibi. İlişkisi bittiği halde kafasında bitiremeyen kişileri cok eleştiriyordum sanırım buyuk konuştum. Sizce sebebi ne olabilir? Artık uyum sağlayamadığım birini neden ara ara ozluyorum? Yapım bu da değil, hayatıma giren diğer kişileri zerre umursamıyorum ve bittiği an kafamda bitirmiştim.
En son ortak arkadaşımıza beni ozlediğini tekrar konuşmak istediğini yazmış. İstemediğimi soylettirdim ama icimde bir yerde hala bitmiyor.