merhabalar, 3 ay once internetten biriyle tanıştım. beraber vakit gecirdik ve uyumlu olduğumuzu anlayıp 1bucuk ay once sevgili olduk. bana boşandığından bahsetmişti. ama tarih olarak gecen yıl demişti. ben de uzerinden baya gecmiş zaten demiştim. benim de 4 yıl once başımdan boşanma gecti demiştim. sorun yok demiştim. sonra bir daha bahsettirmedim bu konudan. sonrasında biraz agresif tavırları oldu. bu agresif tavırları yuzunden evliliğinin bittiğine dair bir konuşma yapınca ben de sordum esas nedeni neydi diye. e devletten karar dosyasına falan bakmak istedim. şiddet var mı vs. diye yokmuş ama dava tarihinin mart 2019 olduğunu ve halen kesinleştirmediklerini yani nufus hanesinde evli yazdığını gordum. başımdan aşağı kaynar sular indi. cok sinirlendim. acıklamasını da ayrıca mahkemeye gidip kesinleşmesi gerektiğini nufustan duzeltilmesi gerektiğini bilmiyordum olarak yaptı. onu gectim tarihi cok yakın bir tarih bana soylemedi. ertesi gun mahkemeye eski eşi ile birlikte gidip kararı kesinleştirdiler bana da ekran goruntusunu attı. ama ben bu tarih konusunda bana doğruyu soylememesini kaldıramadım. ustelik eski eşiyle hala goruşmeleri canımı sıkıyor. bunları dile getirdim. uste cıktı ben guvenini kazanmak icin hemen gittim duzelttim de vs. hatamı mı arıyorsun vs. diyerek uste cıktı gun boyunca aramadı. yani bu duruma daha da bozuluyorum. cunku bir kere daha tartışmamız olmuştu kendisi haksızdı ozur de dilemişti ama hep uste cıkma cabası var. yani 3 aydır tanıdığım biri ama cok şey paylaştık. uzak şehirlerdeyiz esasen ama benim onun yanına gelmemi istiyor ailemle tanışmak istiyor. bişeylerin adı konulsun istiyor ama icime sinmeyen bikac şey var. sizce devam etmeli miyim? bu tarih meselesi sizce onemli mi? bu durumu nasıl aşabilirim?