Herkese iyi geceler.
Arkadaşlar her yaz memlekete giderim bahsettiğim yeğenimde orada yaşıyor. Yazdan yaza goruyoruz birbirimizi. Gecen sene yeğenim 8 yaşındayken, kızımda 4 yaşındayken bahcede kızımın cinsel organına bakmış kızıma da kendisininkini gostermiş. Kızım bana bunu anlattığında şaşırdım acıkcası. Kızımla hep konuşurum ozel bolge mahremiyetini ama abisini cok sevdiği icin benle oynamaz diye hayır demedi buyuk ihtimal. Yeğenimin annesiyle konuştum yeğenimle konuştum ozel bolgelere bakmak ve dokunmanın yanlış olduğundan vs. Yengem garip bi tavır sergiledi 'ne yaptın goster' filan dedi gostertmeye calıştı cocuk kactı. O zaman normal bi şekilde konuştum birazda kızdım, tatil boyunca tekrarlamadı.
Gelelim bu seneye 1 hafta memlekette kaldım geldim 4 gun oluyor kızım gene anlattı. Bahceli ev cok sık kontrol etsemde gene aynı şey yaşanmış bu defa kızımın poposuna da bakmış elini sokup goğus bolgesine dokunmuş. Ben istemedim filan dedi kızım. 9yaş cinsel merak anlıyorum ama 2 kız annesi olarak bunları duymak cok ağır geliyor. Oğrencilerimde de bu tarz bi olay yaşamdım. Kızıma abinde cok meraklı vs diye konuştum cok etkilenmesin diye ama hayır demeyi oğrenmesi gerekiyor. Ne yapsam bilemedim cok uzgunum. Annemle konuşsam abimle de o mu konuşsa. Yeğenime kızar buyuk ihtimal. Yengeme desem cok cahilce davranır gene. Başım catlıyor ağrıdan her yaz gidiyoruz cocuk buyudukce dozu daha da artar mı merakının. Cinsel eğitim ve pedagoga goturme olayı olmaz aile yapısı olarak ne yapıcam ben