Arkadaşlar oncelikle hayırlı bayramlar dilerim. Dun akşam annemi kadının biri bir şeyler sorarak oyalamış, başka biri de cantasından iPhone 7 Plus'ı calmış. Tabi fark edince hemen aradık hattı cıkarmışlar. iPhone'umu bul ozelliğinden baktım cihaz komple cevrimdışı gorunuyor. Bugun savcılığa suc duyurusu yapacağım, dilekce vereceğim. Ama asıl derdim telefon bulunsa da ki hic umudum yok cunku polisimiz genel olarak ilgilenmiyor. Telefonu başka birinin kullanmasını istemiyorum. Yani hayrını gormesinler. Merak ettiğim ben calınan cihazdaki hesabı başka bir iPhone'da kullanırsam calınan cihazı acıp kullanabilirler mi? Ben calınan cihazdaki hesaptan cıkış yapmadan yeni bir Apple hesabı acıp kullanabilirler mi? Hala borcu var cihazın zorluklarla aldım ki şu anki fiyatı da cok yuksek, ortalama 5 bin. Karakolda gece fazla ilgilenmedi savcılığa yonlendirdi ve bizden once de gelenler olmuş telefon caldıran olmuş. Bir amcamızın emekli maaşını calmışlar. Hırsızların Allah belasını versin. İnsanları zor durumda bırakıyorlar.