Herkese nerhaba,
İşyerinde yeni bir eleman gordum. Sadece selamımız vardı ama surekli bakışıyoruz. kurumsal bir yer olduğu icin cok kalabalık. Herkesin departmanları farklı.
Ben bu kişinin adını falan oğrendim. Sosyal medyadan araştırdım. Birde ne goreyim "evli" yazıyor. Tabi ben oyle olduğunu gorunce hic oralı olmadım. Ama bu hala bana bakmalar ben artık karşılaşmamak icin elimden geleni yapıyorum. Ama anlamıyorumda drrdi nr niye bakıyor falan diyorum kendi kendime.
Neyse sonra bu işyerinden cıktı. Gecen gun işyerine gelmiş evrak icin. Selam verdi bende nasıl olsa cıktı gitti artık diyerek biraz muhabbet ettim. İşlerle ilgili.
Kartını verdi bende verdim. Sonra bayramımı kutladı. Brnde kutladım.
Sonra ben bunun tekrar soayal medyasına baktım. Bu tabi brnim daha onceden baktığımı ismini bildiğimi falan bilmiyor. Ne goreyim evli olduğunu falan hepsini kaldırmış. Gozukmuyor.
Ve surekli işyerinin etrafında dolaşıyor. Goruyorum. Bana mesaj atıyor normal havadan sudan mesajlar. Ne diyeceğimi bilemiyorum.
Hayatında biri var mı dedi yok dedim senin varmı dedim yok dedi. Sen evlisin neden boyle yapıyorsun diyemedim. Demek istemedim. İlgileniyormuş gibi olmak istemiyorum. Ama ne yapmaya calışıyor.
Demekki diyorum ben daha once bu kişinin faceine bakmasam belkide gercekten benden hoşlandığını duşunurdum. İnsanlar neden boyle yalancı. Birde gorseniz gayet terbiyeli birine benziyor. Kendime kızıyorum hic aklıma gelmezdi evli olacağı. Hic ihtimal vermezdim yani. Demek beni kandıracaktı belkide.
Şimdi ne yapmam gerektiğini hic bilmiyorum. Bana bir akıl verin hanımlar