6 yıllık evlilik 1 cocuk..... konum uzun olacak okuyup yorum yazanlara teşekkur ederım cok doluyum Beni anlamıyor. Beni anlayan tek insan annem. Şuan işyerinde pozitif vaka oldugu icin eşim olacak kişiye de izin vermişler.. şuan 1 hafta izinde... evde mutfağa girmez yardım etmez. Oturur masaya bekler onune koyayım sinir oluyorum .

Evde hayatımız şu şekil o işten gelince alır tableti ,tabletten mac oynar,izler,bilardo oynar,film izler.
Ama ben dizi izleyince hep kızardı izlediğim dizileri eleştirir ne bicim dizi cok sacma dizi,dinlediğim muzikleri eleştirir.

Beni hep kızdırmak icin elinden gelenin fazlasını yapar. biz onunla 9 yıl once tanıştık ilk tanıştığımzda alkollu barlara gidip icerdim sırf merakımdan asla sevdiğimden değil sonra da zaten kusardım... Ben icki icince o da icerdi...

Gecen yine tartışma arasnda seninle evlenmeseydm başkasıyla evlenirdim dedim .
Bulurdun ayyaş birini sende ayyaşsın vs dedi .

Ben en son 9 yıl once icmişim ,
millet hÂl iciyor ben zaten sevmedim tadı mide bulandırıcıydı dediğim gibi merakımdan icmiştim. Ben icince o da icmişti yani ben tek başına icmemiştim.
Tovbe ettm zaten hayatta icmem.

Beni kızdırmak icin herseyi yapiyor.
Mesela ben ev temizliğimi yeni yaptım.

Kızım 2.5 yaşında Ertesi gun
herseyi yere atıyor sutu suyu bile yerlere dokuyor, ekmekleri yere atıyor.
Bu yuzden hep tartışıyoruz.
eşmn afedersnz kılları dokuluyor (kendisi recep ivedik gibi kıllı oldgu icin) ev dogal olarak kirleniyor ve dağılıyor.

Bana dun dedi heryeri yala yut sil supur ve lafları kızıma da oğretiyor kızımda bana aynı sozleri soyluyor en basit ornek. Ona oğretiyor kızım annen rahatsız diyor

Kızımın yanında bana herseyi soyluyor
Zaten ortaokulu bile okumamış cahil desem bana kızar mısınız ama kızmayın gercekten cahil. Daha cook şey var.

Lenovodan sıfır tablet aldk 950 tl.
İlkinde kızım yere attıgında ekran catladı.

Babası işten geldiğinde kıyameti koparmıştı beni cok kırmıştı ... cok buyumuştu kavga. Beni itlemişti ama boşuna ... boşuna......
Cunku 1 ay sonra
Kızım tableti tekrar yere attı (evet vermemeliydim ama ben evde yemek yaparken vermiştim cnku durmuyor cok afacan)

Ekleme yapiyorum : evi dağınık gorunce "Bu neyaa ev cingen evi" diyor. Ben deliriyorum. Ne cingen evi ya sen cingen evi gormemişsin diyorum bağrırıyorum cnku damarıma basıyor. "Madem oyle yardım et topla" diyorum.
"Kadın işi yapmam ben" diyor.

Bu arada 2 yaş sendromu cooooook zormuş

Neyse tablet acma kapama duğmesi icine goctu istanbula tamir merkezine gonderdik.

Tamir ucreti icin 1008 tl istediler kullanıcı hatasına giriyormus. Tabletin kendisinden fazla para istediler. Bu konuda ne yapmalıyız bilgi verirseniz sevinirim tuketici mahkemesini aradım onlar da kullanıcı hatası dediler... garantisi faturası olmasına rağmen.....

Eşm alma boşver para harcama dememe rağmen
2. El sitesinden apple tablet aldı bu sefer....ve tablete elleme diyor hep kendisi oynuyor ... bağırıyor az once elledm dondu ekran... "2 elini de kokten koparcam" diyor bana.

Elleme diyor. Bende ona android beyinli diyorum o hep tabletle uğraştığı icin.
Tablete simkartını takıyor dun dışarı cıktık elinde kocaman tablet dışarda bil3 tabletle oynuyor.
Tabletin ayarlarıyla uğraşıyor kafasını kaldırmıyor anlatabiliyor muyum. Asla kafasını kaldırmıyor birşey anlatıyorum he hı hı diyor.
Soru soruyorum cevap vermiyor.
Muhabbet yok.

Ben annemle konusabiliyorum normal insan oldugu icin her soruma her cumleme cevap veriyor. Ama bu duvar.... yok cevap yok kaale almıyor değil herkese oyle.

Kendi Annesi de konusuyor konuşuyor cevap yine yok banane bea diyor yuru git diyor muhabbet edemiyo kendisi sadece kufur etmeyi biliyor.

İlk zamanlarda anlamadınız mı diceksinz ama ilk tanıştığımzda doğal olarak ilgi vardı sevgi vardı cozemedim 20 yasında evlendm oyle olunca insan malesef ki olgun olmuyor duşuncelerim benim şimdiki gibi olsaydı zaten onunla evlenmezdim.

Hatta şuan tabletten bilardo oynuyor kızıma da kendi telefonunu verdi.

Ayrıca babası evdeyken kızım benim yanıma gelmiyor bile hep babasına gidiyor onu opuyor sarılıyor babasını goremeyınce ağlıyor. Uykudan uyanıyor baba nerde diyor. Bu sabah kahvaltıda kızım yine ekmeği yere attı. Babası olabildiğince bağırdı hani cinnet gecirir gibi bağırdı birde balkonun kapısı acık. Alt katta oturan onun amcaları ve yengeleri duyuyor hergun kavgaları. Bende heraketlerine uyuz oluyorum

Bırsey derim dalga gecer şekilde cevap verir keyfi yerindeyse. İşi gucu hazıra konsun yemeğini yesin icsin tableti alsın oyun oynasın benle dalga gecsin

Yemek yer tableti alır oturur sinir olurum soylenirim.
Gecen aksam bileziğini bozdur buyuk televizyon al diyor şakayla karışık.
Ama şaka değil cnku bizim televizyon wifi desteklemiyor. O yuzden tv isteyip duruyor ne zamandır sacma .....

Tablet var telefonu var yine de yetmiyor .
Asgari ucret alıyor ama istedikleri şeyler aldığı şeyler hep pahalı
Farklı bir konuya da değinmek istiyorum,bnm annem ikinciye evlendi
15 yıllık evli gayet konuskan yardımsever iyi bir insan.

Benm kızım kucukken ateşi cıkmıştı aşırı ağlıyordu vs o eşmn beğenmediği istemediği adam , Mesela biz eşim ben kızım annemlere kalmaya gidiyorduk ertesi gun annemin eşi bizi arabayla eve bırakıyordu uzak mesafe oldgu icin. Uzak dediğimde aynı şehirdeyiz ama semtler ters....kızımızı kac kere hastanelere goturdu maddi manevi yardım yaptı. Mesela dun bize geldi annemler. Yemek yapmıstım yedi yedikten sonra diyor
Annemn eşi aferin Sevgicicegi cok guzel olmuş aferin eline sağlık dedi

Bu sabah onun konusu acıldı.
Eşm olacak insan diyorki: "goturmeseydi , eve bırakmasaydı yapmasaydı etmeseydi ben mi dedim haha" diyor gulerek. Nankorun en onde gideni.

Seni uyuz ediyorm diyor gulerek .... Nankor arkadaşlar nankor.... Ben pasta yaparım kek yaparım ornek... kuru bir eline sağlık der. Sonra ucak mı yaptın der.

Artık kek borek de yapmiyorum zaten cunku değmiyor. İnsan ovulmek istiyor yanlışmıyım?