Artık bircoğunuz kv ile olan problemleri biliyorsunuz. Bilmeyenleriniz icin ozet gecmek gerekirse cocuğumuz olmasın diye beddua etti boşanmamız icin iftiralar attı elinden geleni ardıma koymadı. Yalanlar soyledi eşimi yanına cekmek icin. Herkesi bize karşı doldurdu. Aileme kufur etti. Uzerime yurudu. Tehdit etti ve tehdit ettiği şeyi de yaptı boşanmamız icin. Ve daha neler. Tek sebebi kıskanclıktı.

Şimdi bebeğim oldu. Pandemiden dolayı bir kere geldi iki dk gorup gitti. Geldiğinde de o iki dkda karışacak birşeyler buldu. Şimdi eşimi hergun arıyor. Dun eşim cok soğuk konuştu. Kv diyor ki rahatsız oluyorsun biliyorum ama mecbur arayacağım. Yuzsuzun bayrak taşıyanı kendisi.

Şimdi iki gune bir goruntulu arayıp cocuğumuzu gormek istiyor. Gormesine dayanamıyorum. Cok sinirleniyorum. Gormesine tek bir laf etmesine dayanamıyorum. Benim yerimde olsanız ne yapardınız.

Bugun yarım kundak yapmıştım denemek icin. Gordu kv. Hıh işte boyle sarın diyor. Daha once corap giydirmiyoruz diye giydirin diyordu ki tabiki onun lafının onemi yok. Kadın ne dese tersini yapasım geliyor. Benim yerimde olsanız sorun cıkartır telefonda bile olsa gostermezmiydiniz yoksa lanet olsun ne yapıyım babannesi der eşinizin bir iki dk gostermesine musade mi ederdiniz? Ben muhattap olmuyorum kendisiyle.