Ben bir kac senelik evliyim cocuğum yok. Yakın bir zaman da bebeğimi kaybettim..ruhen olarak cok kotuyum her şey ustume ustume geliyor.
Tum bunlar yetmiyormuş gibi eşimin ailesi yine sıkıntı yaratıyor..
Oyle sevgi saygı nedir bilmeyen insanlar,cocuklari da hep oyle. Evlendiğim gunden beri cekiyorum,ne cektiğimi bir Allah biliyor.. daha ilk geceden gerdek giremedik diye baskı uygulayıp kanlı bez isteyen bir kv! Gerdek olmadı diye ailemin beni gormek istemelerine engel olan bir kp.
Cok zorlandığım halde her tatilde koye surukledi eşim bende onun hatrı icin deyip ses etmedim ve gittim.. koyde hep bir eziklemeler hep bir memnuniyetsizlik! Onlara gore ben insan değil mişim..
Koy işi bilmeyen kadından hayır gelmezmiş, kocasina kÂrı da olmazmış.. hep bu ithamlara maruz kaldım ve alttan alan taraf oldum,cevap verdimse de saygısızlık hic yapmadım.ama karşıdaki insanın konuşmasına hic fırsat vermezler kadınlara değer vermezler! Sevmiyorum hic birini... biz evlenmeden once sapasağlam olan kadın (kv) duğunden sonra hemen her hafta hastalanıp başıma gelmeye başladı hÂl da devam ediyor. 3.4 ceşit yemek yaparım guleryuz gosteririm hep bağırır cağırır ayyy bu ne ben bu yemeği yemem falan der tersler hep. Ayıptır demesi banyosunu bile ben yaptırırım saclarını orerim tirnaklarini keser koltuk altlarını bile alırım..Tum bunları kendi de yapabilir sağlığı gayet yerinde.. ama istiyor diye kıramıyorum biraz da alıştırdım sanırım.. gecen ayağımı tv unitesine carptım eşim panik oldu iyi misin diye sordu, kv zoruna gitti neden baban bizi bu kadar onemsemiyordu falan diyor kadın sanki kuma imişiz gibi..gecen icli kofte yaptım neden etten değil de kiymadan yaptım diye azar işittim kocamın beni dovmesini istedi( ben kaynanamin istemediği bir yemeği yaptim diye kocam beni dovmuştu diye başladı anlatmaya) heralde eşim dovsun diye anlatti..
Rahatsiz olduğumu belli ettirince kaynanasına bakmadı diye oldurulen gelinlerden bahseder( pek inandırıcı gelmiyor).. napcam bilmiyorum boşanmayı duşunuyorum ama imkansız gibi bir şey. Doğu-guneydoğu da yaşayanlar bilir

Eşimi seviyorum ama ailesine karşı savunmuyor ezdiriyor diye kızıyorum ve dayanamıyorum ne yapacağım bilmiyorum.eşimi alıyorum karşıma guzel guzel konuşuyorum ama ailesinin kusurlarını gormuyor. Anne babasi beni ağlatınca eşim gelip ozur diliyor onlar adına.. sizce ailesinden uzak bir şehire taşınınca duzelir mi eşim