Kızlar merhaba başında lutfen diye belirttim cunku benim icin onemli olduğunu duşunuyorum.
Şunu belirteyim ilk defa psikologa gidiyor olmayacağım daha once devlet hastanesinde iki kere gittim ikisindede tamamen on yargılı bir şekilde gidip sonrasında gercekten mesleğinin hakkını veren iki psikolog tecrubem ve bana gercekten kazandırdıkları olmuştu daha once.O surecte calışmıyordum ilk gidişte kendimi tesadufen psikolog karşısında buldum diyebilirdim ikincidede o donem ihtiyacım oldugunu duşunmuştum ve ise başlayınca saatler uyuşmuyor diye bırakmak durumunda kalmıştım.Ikisi icinde en ufak olumsuz yorumda bulunsam haksızlık etmis olurum.
Bugune gelecek olursak bi suredir kendimi toplum icinde değersiz gorme ailevi ve is ortamiyla ilgili bir takim sıkintılar yasadım.Ozelde bir psikologa gittim pandemi oncesi sahiden ucret beni zorlamasina ragmen kendimi zorlayip guttim o surecte sorunumun kendimi sevmemek oldugubu aileden kaynakli deger gormedigim icin toplumdada deger gormediğimi kendimi sevmekle başlamamı tavsiye etti bir kac seans sonrası araya pandemi girdi hasta kabul etmedi sonra ben bazı nedeerden dolayı gidemedin ve aylar sonra bugun gittim.
Ucret neredeyse %50 artmış maddi olarak zor bi donemde olmama rağmen buna ihtiyacim var duşuncesiyle kendimi zorladım ve gitmeye karar verdim ama biraz konuşunca daha onceki konularla bağlantılı oldu değer gormedigimi dusundugumu anlattim ailevi bir takım sıkintilari ustun koru anlattim ama sanki karsimda daha onceden verdigi odevi yapmamisim diye bana ofkelenen ve kendini frenlemeye calisan bi ogretmen vardi.Ailevi ve isle ilgili iki sorunumu anlatinca soru seklinde varsayalim baska nir sehirdesin isin gayet iyi ailenle bu sorunlar yok mutlu mu olacaksin tarzinda sanki suclar tarzda soru yoneltti ve sanki dinlemek istemiyirda daha onceki surecten kaynakli ofkeli gibkydi belkide yorgundu.
Simdi sorunuma gelecek olursak kucuk bi şehirde yasiyorum devlet hastanesine mesai saatlerinden dolayı gidemem ikincige gelecsk olursak ben bunu bu seferde yarim bidakirsam sonra daha zorlu bi surecte psikolog ihtiyaci duyarsam ve kendisi beni kabul etmezse diye duşundum.Cunku bulunduğum şehirde başka ozel klinik yok siz oksaniz bu durumda devam edermiydiniz.Yada ben ruh sagligim iyi olmadigi icin psikologun beni yargilar sejilde konustugunu dusunmus olabilir miyim