Herkese merhaba arkadaşlar,
Biliyorum cok mimlenmiş bir konu fakat gene sormam da fayda goruyorum. Okuyup cevap verirseniz cok mutlu olurum.
Yeni bir telefon alacağım ve S7 Edge gozume girdi. Uzun araştırma sonrası ise 1.000 ₺'nin ustunde ki ekran değişimi fiyatları ve ekranında ki kronikleşmiş pembe cizgi problemi ve ekranının cok hassas olması beni aşırı derecede korkuttu. Cunku yurt dışı almayı duşunuyorum ve 1550 ₺'ye geliyor. Ekran kırılsa yenisini almak daha mantıklı secenek.
Diğer yandan ise iPhone araştırmaya başladım. iPhone almanın parayı logoya vermek olduğunu duşunuyorum ama araştırmamda ki gorduğum sonuc beni cok şaşırttı. S7 Edge'nin ekran fiyatı kendi fiyatını bulurken, iPhone'lerde kasa ekran değişimleri kendi fiyatlarına oranla komik rakamlar veya ben dolandırıcı bir yerden bakıyorum. Ama baktığım yer cok unlu ve bundan once hep gidip memnun olduğum cayını ictiğim bir yer.
Sonuca gelirsek, iPhone'ler uzun yıllar gidebilecek, hasar aldığında butceyi zorlamadan onarılabilecek gibi duruyor. Sizin bu konuda goruşunuz nedir? iPhone almak mantıklı mı? Veya bana kamera ve pili iyi olan ve varsa su gecirmez ozellikli orta ve ust duzey telefon oneriniz var mı?
Şimdiden, değerli goruşleriniz icin cok teşekkur ediyorum.
iPhone Alınır mı?
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●1 Görüntüleme