Merhaba sadece icimden atamadığım şeyi buraya yazmak iCin geldim. Konuya nereden başlasam bilemiyorum. Gururum ozguvenim herseyim yerle bir oldu. 28 yaşındayım 2 ay sonra evleneceğim. Babam yaklaşık 2 yıl once felc gecirdi sadece konuşmasında hasar kaldı. Eskiden de cok ofkeli sinirli bir yapıya sahipti herkesle gecinemeyen surekli kavga,gurultu,elinde bıcak gezerek, surekli kan gorerek gecti kucukluğum. Hepsi bende birer travma.. anneme şiddet uyguluyordu biz cok kucukken ben annemi guclu tutayım diye kendi benliğimi kaybettim kucuk yaşımda.alkol kullanıp surekli evde sorun cıkarırdı annemin ne sosyal hayatı ne birseyi kalmıştı cevresinde. Babam kendi kardeşleriylede kus hic bir akrabası ile konuşmuyor goruşmuyor. Benim hayatımın her surecinde sıkıntı cıkardı her seyde benim burnumdan getirdi cok eskilere girmekte istemiyorum. Cok huysuz ve hep kendi istediği olsun isteyen birisi. Bundan 3 gun once o kadar basit bir olay iCin sorun cıkardı ki yine. Bahcede meyveler var onları getireceğim getirme diyor bana neden baba diyorum getirme diyor ama tabi bunun oncesi gunler de de suratı herseyi beş karış kendince yemek hazırlamaya cay icmeye yapmaya calışıyor ama eskiden hic boyle olmazdı. Kimseyle konuşmuyor evde bizden gormezden geliyoruz bir şekilde..Kendi kendine kafasından kuruyor ama gormezden geliyorduk. 3 once babamın yaptığı seyi aklım almıyor. Uzerime yurudu ve bana şiddet uyguladı. O anı asla gozumun onunden atamıyorum. Baba sen beni dovecek misin nasıl yapacaksın dememe rağmen doveceğim diye uzerime yurudu ben elimi bile kaldırmadım yuzumun ortasına burnuma yumruklar atmaya başladı . Annem girdi araya ben hala ruhen kendime gururuma yedirtmiyorum. O kadar coktum ki aklım almıyor. Felc kaldığı surecte sağ tarafı komple tutmamıştı ben hergun o eline his gelsin diye egzersizler yaptım tam 6 ay ona yemek yedirdim. 2 yıl fizik tedaviye beraber gittik onun iCin işimi bıraktım. O eli calışmıyor diye ayaklarımı calışmıyor diye onu ayağa kaldırdık hergun fizik tedaviye egzersizlere gittik. Şuan onu goren bile artık felc gecirdi sanmaz. Ve bana o iyileştirdiğimiz o eliyle defalarca vurdu. Aklım mantığım ruhum almıyor cok kotuyum. Gururum ayaklarımın altında odamdan cıkmıyorum kabullenmek cok zor. Psikolojik destek almayı duşunuyorum.