Merhaba herkese
oncelikle şunu belirteyim konu pskoloji yani benim fikrim yok diyenin vaktini almak istemem
Duşunun ki bi insan olmayan şeyleri var gibi duşunuyo olan olayları cok farklı anlatıyo ama yalan olduğunu duşunmuyo. Yani yalan soyluyo bana gore ama kendisi cok emin yalan olmadığına. Sanırım gercekten oyle olduğunu duşunuyo bunun artık psikolojik bi sıkıntı olduğuna inanmaya başladım cnku cok emin ve sıkı sıkıya bağlı bu duşuncelere. Yalan olduğunu duşunmuyor gercekten anlattığına inanıyor. Ben bu durumu sadece haklı cıkmak icin bahane sanıyordum yalan soyluyor sanıyordum ama butun konularda boyle farklı yorumlama şekli var basit bi ornek verecek olursam bi yumurta gorduk mesela o iki gun sonra bunu menemen olarak hatırlıyor ve asla yumurta olduğuna inanmıyor sanki benim gorduğumle onun gorduğu farklı şeyler. Yalancı diyordum eskiden ama sanırım rahatsız anlayamadım boyle bi rahatsızlık var mı onu da bilmiyorum ama artık eminim o anlattıkları yalan değil o olayları oyle yorumluyor ama yanlış yorumluyor sanki olmamışı var gibi goruyor..değişik bu şahsın doğumunda sorun olmuş vakumla almışlar anne karnından ve bu esnada beyne hasar verilmiş kalıcı sıkıntılar olur demiş doktor surekli de başı ağrır. Fikri olan beni aydınlatırsa cok sevinirim bu bi hastalık olabilir mi?