Gunaydın kadınlar
Sabah sabah başıma ne iş geldi anlatamam, ama anlatacağım gulsem mi ağlasam mı bilemiyorum, cok yakın Bi arkadaşım var uzun zamandır evlenmek istiyor ama evlenemiyordu, şimdi nişanlandı ama adam cok yaşlı duruyor ben diyim 45 siz diyin 50 ama arkadaşım ketum hic bir şey soylemiyor nişanlısı hakkında, cok zengin diyor ama giyinişi altında ki arabası arkadaşıma yaptıkları daha doğrusu yapmadıkları, hic zengin gibi durmuyor, neyse Dun arkadaşım facebookta etiketlenmiş resim paylaşmış bende adamın profiline baktım oyle stalklıyım dedim bakalım nedir ne değildir diye, nasıl olduysa resmini paylaşmışım, sabah ta beni biri aradı, dedi ki bu kişi kim dedim arkadaşımın nişanlısı, resmini paylaşmış sın dedi, ne diyorsun dedim Allahtan bebeklik resmini paylaşmış mışım (ne kadar atalkladıysam cocukluğuna inmişim) konu şu ki şimdi onlara bildirim gitmiştir ve arkadaşım bana soracak neden paylaştın diye belkide gordu ben ne diyeceğim bana mantıklı bir yalan soyler misiniz?
Not: yakışıklı yada kıskandığımdan değil asla, cunku Allah yaratmış ama cok ta cirkin, sadece merakı..