Merhabalar gunaydın herkese. Ben ekim ayının sonunda Allah kısmet ederse evleneceğim. Bulunduğumuz ilde ev bakıyoruz şu ara. Asgari ucretle calışıyorum fakat calıştığım yer rahat ve guzel bir yer işimi seviyorum. Nişanlım da 3 bin civarı kazanıyor. Şimdi kafamı karıştıran olay şu benim ve nişanlımın iş yerleri yurume mesafesinde 20 dk. Ama iş yerlerimizin olduğu muhit eski binalar. Bin liraya işime 5 dk yurume mesafesi olan eski evi mi tutmalıyım yoksa en az 1.300 verip işime uzak olan yeni binaya mı gecmeliyim? Ablam ve arkadaşlarım yeni binaya gecmemden yanalar. Yeni evlisin yeni eşyalarını nasıl eski binaya sokacaksın falan filan. Annem ise iş yerime yakın olanı tercih etmemi soyluyor. Benim icin eski binanın artısı iş yerime yakın olması, yol parası odemeyecek olmam, hergun otobuslerde 1, 1 bucuk saat vakit kaybetmeyecek olmam. Ama yeni binaları gorunce de icim gitmiyor değil. Bircok evlenen arkadaşım yeni binalarda sitelerde oturuyor.
Kafam cok karışık bu konuda siz değerli tecrubeli arkadaşlarımdan fikir bekliyorum. Teşekkur ederim :*