Merhaba hanımlar...
Biliyorum bu Corona zamani yapılacak en sacma şey tatile gitmek. Hepinize sonuna kadar katılıyor ve asla da gitmek istemiyorum....

Ama eşim işi gereği koronanin cıktığı donemde bile aşırı yoğun calıştı, sonrasında da oyle gece gunduz calışıyor. Surekli telefonu calar, aylardır deliksiz uyku uyumuyor surekli iş halinde yani..
Son bir aydır da izin almak istiyorum bir hafta bir yerlere gidelim diyordu. Şimdi ise haftaya izin alacak.

Bu donemde asla otel tatili yapmam, ne kendim ne de ailem adına kalabalığa girmek istemiyorum. Ancak ona kiralık villa tarzı yerler gosterdim, yer olarak Turkiye'nin her bir denizini araştırdım. En son karavan kiralayalim dedim hepsine bir bahane. Niyeti bir otelde kalmak aslında da diyemiyor bana. Sinirlerim bozuldu en son. Dedim ne yapiyorsan yap, nereye gidiyorsan git, ben gelmiyorum.

O istiyor ki armut pissin ağzına duşsun, duşen o armutta tam ağzına layık olsun. Cok yoğun olduğunu biliyorum, cok cok bunaldı farkındayım ama bu kadar da herseye yok hic birşeyi arastirmama halı beni cıldırtıyor.

Ne yapayım? Uyayim mi ona? Yoksa dediğimden donmeyeyim mi? En olmadı sen ayarla biz sana uyarız mi diyeyim, ne diyeyim ben