Bugun iletişim merkezi asistanlığı icin başvurumun olumlu olarak değerlendirildiğini oğrendim. Paraya ihtiyacım var.Yani işi istediğim icin degil maddi imkansızlık yuzunden duşunmuştum. Tek olumlu yanı bir kazancımın olacak olması. Onun haricinde iş ile ilgili calışan yorumları cok kotu. Kimse işten memnun değilmiş. Calışma şartlarından şikayetciler. Iş tanımında da vardiyalı yazıyordu. Ben başvuru yaparken esnek calışma şartlarını kabul etmiştim. Bu arada basvuru yapalı 5 aydan fazla zaman gecti.
Bir de son aldığım bir karar var o da bu sene kpss calışmaya karar vermiş olmam. Oğretmen olarak atanmayı cok istiyorum. Bir yandan da maddi imkansızlık beni zorluyor. Her şey hallolur diyip oğretmenlik icin calışayım diyorum. Kararsızım siz olsanız ne yapardınız? Giden zaman geri gelmiyor ama para kazanılır diye de duşunuyorum. Eşim kpss ye calışma kararımı destekliyor. O işler gecici ben de biliyorum. Gerci şunları size yazarken bile kpss kararım belli ama sizce kpss ile iş ikisi bir arada yurur mu?