Merhaba cok yeni uyeyim ama uzun zamandır takip ediyorum tabiki. Biraz uzun olacak ama cevaplarınız cok onemli. Ben cok arkadaş cevresi olan biri değilim calıştığım yerdede kendi yaşıtım bir kız arkadaşım var şehir dışında okuduğumdan dolayı cevrem yok. Bu pazar gunu kınam var salı gunu duğun tabi ben bu arkadaşımın her daim yanımda olmasını isteyen biriyim şuan duğun kına telaşından cok acaba niye benle konuşmuyo sorunu ne duğunume kınama gelecek mi diye duşunuyorum cok zor durumdayım. Kınayı malum virusten sebep 10-15 kişi evde akşam cayı tarzı yapıcam ama arkadaşımla o kadar aram bozuk ki kınama sevmediğim halamgil gelicek genc olarak ablam kardeşim ve ben başka yok. Arkadaşım başkasının lafına inanıp gelmesini istemediğimi duşundu aslına bakarsanız iletişim sorunumuz var birbirimize kusuyoruz ama o asla adım atmıyo ben adım attığımda da konuşuyoruz. Ya ben kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki giydiğim gelinliğe bile kefenim olsun dedim o kadar sinirlerim bozuk bugun doğum gunum ve ben ağlayarak geciriyorum arkadaşımın dediği hep hatalı kendi gozukuyomuş aramıyo sormuyo oluyomuş ama yuzune başka arkasından başkaymışım falan falan ama kaldı ki arkasından asla konuşacak biri değilim kaldı ki kardeşi rahatsız mesela hep derdim duğunum olursa kardeşine yatak getiricem gelsin yorulunca duğunde uzanır diyen biriyim ama yok istemiyo oldum. Cok yalnız bitkin hissediyorum kınayı asla yapmak istemiyorum sevmediğim ortam bi o arkadaşım gelse canlanırdım ama eşim cok istiyo cok yalnız kaldım ben nasıl umursamayabilirim