Herkese merhaba, direkt konuya giriyorum arkadaşlar. Benim bir arkadaşım var cok uzun suredir arkadaşız ama aynı zamanda uzun suredir de farklı sehirlerdeyiz. Ona rağmen hic kopmadık hep iletişimde olduk. Mesela bir sure konusmadik diyelim sonra nerde kalmistik sana şunu anlattım mı falan diye soze başlıyorduk.
Bu şekilde bir arkadaslik ilişkimiz var ve birbirimizin her şeyini her olayını biliriz. Ben bazı kotu olaylar yaşadım. Hani herkesin derdi kendine buyuktur ama kendimce baya sıkıntılar yaşadım. Ona da bunları anlatmışımdır. Hatta telefonda konuşurken ağladığım da cok olmuştur. (Bu kısmı niye soylediğime birazdan geleceğim)
Onun yaşadığı şehirde benim ablam oturuyor bir de benim o şehirde bazen işlerim oluyor her gittiğimde goruşup geziyoruz beraber vakit geciriyoruz. Ama o benim yaşadığım şehre hic gelmemişti ailem izin vermiyor falan diyordu. İlk defa bu kış geldi. Artık ailesi eskisi gibi karışmıyormuş. Hafta sonu icin gelmişti. Baya guzel vakit gecirdik, elimden geldiğince buradaki gezilecek yerlere goturdum.
Sonra gideceği gun otobuse birkac saat kalmıştı. Yemek yiyorduk. Yemek yerken konu kardesimden acıldı. Kardeşim de bir kere bir şeye evde cok ağlamıştı. Ama gundelik sıradan bir şeydi. Hani insan bazen bazı şeylere verdiği aşırı tepkileri hatırlayıp sonra guler ya. Bu da oyle bir şeydi ki kardeşim de zaten sonra gulmuştu bu olaya. Arkadaşımla da konuşurken de bir şekilde bu konuya geldi laf. Ben de gulerek anlattım sonra arkadaşım kardeşin de demek ki senin gibiymiş hemen agliyormus gibi bir laf etti. O an cok bozuldum. Ben ona derdimi anlatıyordum demek ki onun gozunde oyle onemsiz bir şeymiş. Oyle demek istemedim falan dedi ama o an ortam buz gibi oldu sonra otobus saatini bekledik ve o arada hic konuşmadık. ben onu otobuse bindirdim gitti.
Ondan beri hic konuşmadık 6-7 ay gecti. Gecen anneme anlattım annem, tamam o iki olay bir değil ama o senin misafirindi soylediğine moralin bozulsa bile belli etmemeliydin sonucta kalkmış senin evine gelmiş bir ara ya da mesaj at falan diyor. Sizce ben mi ayıp ettim?