Merhaba hanımlar şu an nereden baslayacagimi bilmiyorum 5 yıllık evliyim ve eşimi 10 yildir taniyorum.Esim uyuduktan sonra telefonundan fotolara bakayım diye aldım kendisi uyuyordu bı video gelmiş bı dizinin bolumu biri cekmiş atmış buyuk ihtimal.Aşk şarkısı ayrılık şarkısı calıyor o dizide oyle bı bolumu cekilip atilmis kim acaba diye wasabina baktım gruplardan gelen bişey değil wasap ta yok yazışmalar silinince ama video bolumune kaydetmiş diye duşundum ben sonra bı kadın goruntulu aramış eşim acmamış sonra ona donmuş goruntulu eşimi uyandırıp sordum oda eski iş yerinden biri cok kıskanc olduğun icin yazışmaları sildim dedi bu iş yerine girmek icin goruntulu aradı bende ortamı gosterdim dedi eşimin calıştığı bolume kartsız girilmiyor o kişide guvenlik olarak girecekmis eşim referans olmuş video da nereden geldi bilmiyorum dedi ve teli elimden alıp videoyu goruntulu aramayi silmiş numara zaten kayıtlı degildi sabaha kadar uyumadım esimin teli surekli ortada asla bişey saklamaz sevgisine inancım sonsuzdu ama bu durum kafamı cok kurcalıyor sizce işin aslı nedir kafam durmuş durumda bı insan sakinacagi bişey yoksa yazışmaları siler mi evet kıskancım bu doğru ama en fazla sen mi kaldın referans olacak derdim yani siz ne duşunuyorsunuz gercekten cok cok uzgunum