Şuan hem uzgun bı o kadar da sinirliyim. Konum biraz uzun olacak. Lutfen bir akıl verin bana. Cunku ben aklımı kacırmak uzereyim.
28 yasindayim. Cok şukur calışıyorum şuan pandemiden dolayı ailemin yanındayım. Zaten ailemin bulunduğu il merkezinde calışıyorum, onlar koydeler şuan ben annem babam varız. Bir onceki konumda icinde bulunduğum ruh halini anlatmıştım. Şuan daha kotu durumdayım. Herkesin mutlaka sıkıntilari vardır. Herkes zor zamanlar gecirmiştir ama ben aklımı kacırmak uzereyim artık. Her şeyi silip hayatımdaki herkesi silip kacıp gitmek istiyorum buralardan. Bazen keşke olsem de kurtulsam diyorum. Babam denen kişi yıllar once yurt dışına gidiyorum diye başka ilde başka biriyle evlendi. O zamanlar benim ilkokul yillarina denk geliyordu. Rabbim yuuzme baktı cok calistim da( ben mucize olarak bakıyorum) meslek sahibi oldum. Babam yuzunden annem kız kardeslerimi erkenden evlendirdi.
Sonra ne oldu? O karısını bırakıp bize dondu. Cokk fazla maddi manevi zorluk cektik. Daha once de yani cocukluk yıllarımda da maddi yonden zorluk cektik okula harcliksiz gidiyordm ama en azından mutluydum. Sonra babam geldi daha zor zamanlar yaşadık. Biz calıştık erkek kardeşlerim calıştı o yedi.
Bundan 8 yıl once telefonunda eski karısına attığı mesajı yakaladim. Ondan da cocugu var. Kardeşimin calistigi yani biizm kendi emeklerimizle kazandigimiz parayı o kadına yollamışti. Basimdan kaynar sular dokuldu. Ama tabi evde teror estiriyordu kimse bişey diyemedi.
Bugun de aynı şey... Babam bugune kadar bakmadı buyutmedi. Dediğim gibi kredilerini oduyorum. Daha once de cekmistim araba aldı calışmak icin onu sattı bi daha aldı bl daha satacak. İnternete yuklememi istedi telefonundan Arabanın resimlerini alırken yine o kadının mesajlarını gordum
Atmış bı fatura oder misin diye.... Babam şuan calışmıyor erkek kardeşim calisiyor o gonderiyor şuan. Ve kadına guzel bı dille ben calışmıyorum calisirsam gondericem demiş. Kendi calıştığı parayı yollasa umrumda olmaz. Cocuklarıdır derim susarim. Ama kardeşimin gonderdigi iki kuruş parayı o kadına yolllamis.

Artık kaldıramıyorum, iicm parcalandı. Buna hakkı yok. Tayin istemeye karar verdim. Anneme de patladım hepsi senin yuzunden diye. Cunku boşan dediğimde neryee gidecez siz evlenceksiniz ben ne olacam dedi, boşanmadi.. Şuan bu haldeyiz. Hep annem icin sustum. Sevdigim insan var. Şuan işi olmadığı icin evlenemiyoruz. Ve ben bu aileden bıktım. Ne gidebiliyorum, ne kalabiliyorum. Ne sevdigimle bı yuva kurabiliyorum, bu benim kaderim mi ? Arkadaşlarima cevreme bakiyorum kimse benim gibi zor durumlardan gecmedi. Sevdikleriyle evlendiler aileleriyle sorun olanlar da..
Benim hem ailemin yaninda kalamiyorum, hem sevdigimle birlikte olamıyorum. Kafayı yicem. Ne olur dua edin bana. Karışık yazmis olabilirim. Kusura bakmayın..