Oncelikle merhaba, 2 yıllık evliyim ve bu surecte kayınvalidem 1 aydır bizim olduğumuz şehirde. 2 hafta bizimle kaldı. Bugun itibariyle tekrar bize geciyorlar. Kızında kaldığı sure zarfında işten cıktıktan sonra biz oradayız. Bizde oldukları sure boyunca da ben işteyken gorumcem cocukları falan bizdeler. Akşamda bizdeler yatana kadar o kaldığı 2 hafta sure boyunca kayınvalidem odalarımın yerini, mutfakta ki eşyalarımın yerlerini değiştirdi. Sadece değiştiriyor ama silip supurme yok.. Yetmedi camaşır koyma manası ile kıyafet dolabıma bile girmiş. Dolayısıyla cıldırmamak elde değil. Bende eşime soyledim olayı. Ne almak istesem yerinde bulamıyorum. Dış kapının dış mandalı mıyım ben. Burası benim evim. Bana sormadan değiştirmek olmuyor gibisinden konuştum. Oda tipik erkek beyni sana yardımcı olmaya calışıyor seni kızı gibi goruyor falan fistan konuştu.. Şuan bizde olacaklar yine ve ben işteyken aklım evde işime odaklanamıyorum. Her fırsatta lafta cakıyorum ama ya anlamıyor kayınvalidem ya anlayıp sabrımı sınıyor. Sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım.