Abimle yaşadığımı artık bilmeyen kalmamıştır
Fakat son zamanlarda abimin baskı ve sozlu şiddeti iyice arttı. Bunları yazarken utanıyorum artık 24 yaşına gelmişsin ne kadar eziksin bir baltaya sap olamadın diye. Surekli ofkeli surekli memnuniyetsiz. Her gun bir yerden bir şey bulup azarlıyor. Tamam deyince tamam deme diye sinirleniyor karşılık verdiğimde uzerime yuruyup bağırıyor sessiz kalsam cevap verene kadar gitmiyor. Odamdan cıkmıyorum her dediğini yapıyorum. Ne olursa olsun hicbir şey sormuyorum,demiyorum. Karşılaşmamak icin mumkun mertebe evde durmuyorum. Sırf yemeği beraber yemeyelim hakaret etmesin diye her gun dışarıdan yiyip ben tokum yedim de geldim diyorum eğer evdeyse o kahvaltisini yapıp bitirene kadar uyuyor gibi davranıyorum ya da uyuyorsa o uyumadan kahvaltımı yapıyorum. Bir de dengesiz durduk yere azarlıyor sabah hicbir şey olmamış gibi yanıma gelip ben ise gidiyorum diye abine sarıl deyip opuyor. Kpssye son 1 ay kaldı bugune kadar cok calıştım ama surekli atanamazsam ne yaparım diye duşunmekten kafayı yiyeceğim. İnternet uzerinden şehir dışından kurumlarla goruşuyorum olumlu gecti imajı verip geri donuş yapmıyorlar kimi de haklı olarak kurumumuza gelin konuşalım diyor. Fakat ben gidemiyorum cunku ailem destekcim değil iş konusinu actığımda olay cıkıyor hani kesin anlaştık sozleşme yapalım deseler gideceğim fakat tanışalım diye cağırıyorlar ikna kabiliyetim duşuk elime yuzume bulaştırıyorum olumsuz olursa boş yere ailemi karşıma aldığımla kalacağım. Daha onceden rest cekip iki farkli kurumla goruşmeye gittim hem kurumlar tarafından reddedildim hem de cok buyuk olay olduğuyla kaldı. Cunku evde atanmak disinda benim calışmak istemem hoş karşılanmıyor. Kurumlara surekli ayağımı burktum şu sıra seyahat edemiyorum goruntulu konuşsak olur mu diye yalan soyluyorum. Ve yalan soylemekten başıma gelecek diye korkuyorum artık. Ne yapayım bir akıl lutfen. Kpss calışmaya devam et demeyin calışıyorum ama bana b planı hatta c planı lazım