Merhabalar biliyorum ne sacma bir başlık değil mi?
Evet ablalarim ben size hemen konuyu ozet geceyim. Bu sene okul bitti bir daha sınava hazırlanacam dershaneye gitmeden ama okul bitince ustumdeki baskılar arttı lanet cehennem gibi bir sene geciriyorum evde. Neyse okul bitince babamın da ustumdeki baskıları arttı artık bana zorla kapanacaksın diyor başka bir şey demiyor ben ise asla kapanmak istemiyorum ASLAA. Dover diye de korkuyorum pek bir şey dicemiyorum eğer zorla kapatırsa intihar etmeyi bile duşunuyordum (2. Katta oturuyoruzaman pek birşey olmaz sadece gozleri korkar baskıları azalır diye umut ediyorum ) taa ki aklıma bir fikir gelene kadar ben babamin gecen sene bilgisayar da yabancı kadınlarla cinsel icerikli mesajlarını gordum hala da ara ara bakarım gorurum. Kendine fake bi profil acmış yabancı kadınlarla cinsel icerikli goruşuyor. Bunu ilk oğrendiğimde ilk sasirdim ama tramva etkisi oluşmadı tabi tamam babamdan beklemiyordum ama ne demiş friedrich nietzsche: kim ahlak bekciliği yapıyorsa en ahlaksızınız odur.
İlk başta anneme soyleyecektim ama aile huzuru icin sustum kısmet bugunlereymiş.
Ben diyorum ki işte babama pat diye tehditkar bir şekilde soylenmez diyorum ki arkadaşımdan gireyim , baba benim bir arkadaşım var annesiyle babası boşanmak uzere kızını zorla kapatarak istiyordunya a kendi de yabancı kadınlara cinsel icerikli konuşuyormuş falan ne şerefsiz bi adam sen kendi kızını zorla kapatmaya calış gitek kadınlarla konuş. Diye babamda anlar eşek değil ya bu adam kendine atıfta bulunduğumu utanır ve bana baskı yapamaz. Nasıl fikir sizce ? Lutfen daha iyi bir fikriniz varsa lutfen lutfen yazin. Sizleri seviyorum.