Arkadaşlar 8 aydır ilk kez başıma gelen bir durum oluştu. Daha once herhangi bir partnerden completed yazdığı halde odeme alamadığım olmamıştı. Ama bu ay sebebini gercekten anlayamadığım bir sebepten dolayı halen Ağustos ayı kazancımı alamadım.

Once sorun şoyle başladı. Herkes ayın 11-13 tarihlerinde parasını aldı bende ticket falan attım. Finans departmanı ile goruşmeler yapılacak falan dendi. Sonra 20'sinde completed oldu normalden 1 hafta sonra.

Neyse dedim 2-3 gun icinde gelir. Ama yok 9 gun oldu an itibariyle gelen giden bir şey yok. Neyse bankayı aradım bir şey yok falan dediler. Dunde dekont istedim zoomin'den. Yine bankayı aradım dekontum var dedim. İşlemler tatilden dolayı yarına sarktı.

Bu kazancımın onaylandığına dair resim.

Onemli bilgiler olabileceğinden dekontun hepsini paylaşmıyorum sadece işlem tarihlerinin olduğu kısmı paylaşıyorum.

Dikkatimi ceken ayın 27'sinde bir şeyler olmuş ama odeme 24'unde tamamlanmış gibi bir şeyler okudum. Normalde odeme gonderilikten sonra 2-3 gun icinde yansırdı.

Daha once boyle bir şey ile karşılaştınız mı ? Yarın banka ile dekont hakkında goruşeceğim eğer biz halen bir şey goremiyoruz derlerse yapabileceğim bir şey var mı ? Yani ne yapabilirim arkadaşlar ben bu parayı almak icin. Lutfen yardımcı olun.