Burda nişanlısı ile ilgili konu acan arkadaşlar bir sorununuz varsa evlenmeden once ne kadar severseniz sevin aşkı bir kenara bırakıp ayrılın cunku onunuzdeki hayatınızın fragmanını yaşıyorsunuz.
Ben cok sevdiğim adamdan ayrıldım.
Nişanlandık 1 ay sonra ben nişan attım.
Nişanlanınca birden değişti kufur etmeye falan başlamıştı dedim en guzel zamanda bunları yapan evlenince neler yapmaz.
Aşkım icin hakaretlerine katlanayım demedim, ne olur siz de katlanmayın.
Gercekten cok seviyordum o hayatımda olmazsa olurum sanıyordum zira o da bensiz yaşayamaz sanıyordum,
oyle derdi cunku sen olmazsan yaşayamam derdi senden başkası asla olmaz derdi.
Aslında inanmıştım benden başkasıyla asla yapamayacağına inanmıştım.
Ama hep bir gun ayrılacağımızı icten ice biliyordum.
Ayrılırsak arabana başka kız binmesin sakın demiştim o da soz başka kız olmaz demişti.
Ama hayat ve bu duzen boyle yurumuyormuş.
Eğer beraberken ruyamda gorseydim başkasıyla olacağını asla inanmaz kabus diye uyanırdım.
Ondan haber alamayınca bile başına bir şey geldi diye saatlerce ağlardım, oyle seviyordum.
Nişanı attıktan sonra ben o bana gelecek ozur dileyecek zannederken, başkasını bulmuş bile
1 ay sonra yeni birisiyle tanıştığını yeni oğrendim(2 ay sonra sanıyordum gerci ne fark eder)
Kendisi 29 yaşındaydı yaşını doldurmamış kız bulmuş yaşını bekleyeceklermiş evlenmesi icin kızın ailesi oyle şart koymuş bizimki de kabul etmiş.
Gunlerce ağladım ilk duyduğumda.
Sonra onun bana aldığı yuzuğu, telefonu, kot ceketi geri verdiğim her şeyi kızın uzerinde gordum,
gozume sokar gibi fotoğraf paylaştılar.
Evlendi demişlerdi ama hic fotoğraf yoktu oysaki duğunu daha olmamış.
Gecenlerde nikahı olmuş.
tum ayrıntıları ile butun fotoğraflarını gordum.
Davetiyeleri nikah şekerlerini bile gordum.
Bu carşamba da duğunu var kız 18' girmiş.
Tum bu yaşadıklarım şaka gibi.
Bu sene biz evli olacaktık ama o başkasıyla evleniyor dunya ne kadar da garip
Hayat ne kadar da sen hayal kurma boşunalarla dolu.
Geriye donup bakınca insan nasıl bir erkek icin gunlerce ağladığına uzuluyor.
Gecen zamana uzuluyor.
Ama ayrıldığıma cok seviniyorum.
Belki bir daha kimseyi sevemeyeceğim ama en azından yanlış bir evlilikten donmuş oldum.
Sizinle paylaşıp icimi rahatlatmak istedim.
Hepiniz iyi ki varsınız.