Evet kızlar ben şişkoyum. Buna rağmen mutlu mutlu geziyorum ortalıkta. Ama insanın biraz utanması olur değil mi yahu?!
Şaka bir yana, bıktım gercekten. Şişko olmaktan değil insanların benim yerime depresyona girmesinden bıktım.Beni her goren sanki amansız bir hastalığa tutulmuşum gibi vah vahh diyerek başlıyor dizlerini dovmeye. Beni zorla teselli etmeler mi dersiniz elime diyet listesi tutuşturanlar mı...
Universite sınavına hazırlandığım icin kilo aldım ve bu kilomda sağlıksız hissettiğim icin diyete ve spora başladım ama bunları keyifle yapıyorum. İnsanlar istiyor ki benim tek derdim kilo vermek olsun bunu takıntı haline getireyim. Benim moralimi bozmak icin ciddi anlamda cok uğraşıyor herkes. Neymiş efendim aynaya bakıp kendimden tiksinmediğim surece kilo veremezmişim! Popom ve gobuşumle olan seviyeli ilişkimi kıskanıyorlar herhalde

Kendimi beğeniyorum cirkin gorunduğumu soyleyebilirsiniz ama eğer bu kilo benim icin sağlıklı olsaydı asla diyet yapmazdım. Ben mutluyum. Buradan beni uzmeye calışanlara sesleniyorum! Benim kiloma acımak yerine, mutluluğunuzu kilo gibi basit kriterlere gore olctuğunuz icin kendinize acıyın. Diyet listeme yorum yapmayı da bırakın lutfen. Benim icin sağlıklı olanı yapıyorum illa zayıf olmak zorunda değilim.