Merhaba KK'nın guzel kadınları,bugun benim doğumgunum.Benim cok yakın bir arkadaşım var.İkimizde bu sene KPSS gireceğiz.Benim doğumgunumden 1 ay once bu arkadaşımın doğumgunu vardı.Ben pastasını vs. alıp arkadaşımın evine giderek kutladım.Bugun benim doğumgunumde kısa bir mesaj atarak kutladı,zoruma gitti yalan değil.Olay pasta falan değil.Sınava az kaldı farkındayım ama en azından sabah arayıp telefonda kutlayabilirdi diye duşunuyorum.Bana benim ona verdiğim değeri o bana vermiyor gibi geliyor.Bunun dışında başka davranışlarını da yakaladım ama uzerinde durmadım.Mesela onun doğumgununu kutlarken ablam bunun altında kalmaz dedi.(Daha oncesinde ablasıyla doğumgunumu kutlamışlardı,demek ki ablası organizasyonu yaptı,fikir ondan cıktı.)Ben cift anadal mezunuyum,ona cift anadalı vs.ben soyledim.Ona gore yonlendirdim.Kendisi universite sınavına girmiş,bana hic soylemedi.Neden girdin diye sorduğumda akbil icin dedi,daha sonra ise sınav sonucları acıklanınca ingilizce hazırlık olan bir devlet okulu kazanıp dil edinmek ve yds icin sınava girdiğini acıkladı.Oysa bunları bana en başta soyleyebilirdi,neden gizleme gereği duydu?Benimde sınava girmemden mi korktu?Birde planlarına beni son anda dahil ettiğini fark ettim.Bir arkadaşına bir şey teklif ediyor o kabul etmeyince bana sorduğunu fark etim.
Sizce biz dost değil miyiz?Bundan sonra nasıl davranmalıyım?