Kızlar selam. Cok uzun uzadıya yazmayacağım bu konuda hatalı olduğumu biliyorum. Sadece goruşlerinizi almak istedim.
Eski partnerime bir kız ısrarla yazıp duruyordu, kıza baktığımda gayet normal, hanımefendi bir kız olmasına rağmen bu kadar ısrarcı olmasına anlam veremeyip "sen yuz veriyorsun demek ki" dedim. eski partnerim de "niye bana aşık olamaz mı?" diye cvp verdi. ben de kızın ısrarcı olması nedeniyle boyle dediğimi soyledim ve iş tartışmaya dondu. Kendisi kendine pek bakmayan, giyimine vs. onem vermeyen bi tip olduğundan, ayrıca guven de vermeyen biri olduğundan sana kimse aşık olmaz deyiverdim. Sonra duzeltmek istesem de kırıldı.
Neyse, bi şekilde konuyu cozduk sanıyordum ancak icine dert olmuş ki. bana eskiden goruştuğum bir cocuğu sordu benden yakışıklı mı? diye. ben de tamamen objektif kriterleri duşunerek evet dedim. ama gozum onda olduğundan falan değil yani. Neyse benimki bu ikisini de ust uste koyup benim onu sevmediğim, aşık olmadığım sonucunu cıkardı. Halbuki bu siteden de bilen bilir, benim onun yuzunden neler yaşadığımı ve bir tek gun gurur yapmayıp her cağırdığında koşa koşa gittiğimi. Maddi-manevi elimden geleni yaptığımı. Başka kadınlar araya girse de affettiğimi. Gozumun yıllardır başkasını gormediğini.
Bu laflar soylenmezdi kabul, bana soylense ben de kırılırdım kabul ama beni bir butun olarak değerlendirdiğinde tamamen sırtını donup gitmesi gerekir miydi? Siz erkek arkadaşınızla, eşinizle boyle şeyler yaşıyor musunuz? ben cevremdeki kızlara, evli kadınlara bile soruyorum, ne var bunda abartıyor diyorlar.