Umarım doğru yere acmışımdır konuyu.
Oncelikle merhaba arkadaşlar ben sizinle muzdarip olduğum bi konuyu paylaşıp,benim gibi yaşayanlar varsa konuşup dertleşmek istedim.
Benim sıkıntım kendimi cok fazla dinleyip surekli kendimi sanki hastaymış gibi gormem. Kucuk bir belirti varsa bile internetten araştırıp okuduğumda olmayan belirtiler bile oluşturuyorum vucudumda. Bunun bu şekilde olduğunun farkındayım ancak onune ya gecemiyorum yada cok zorlanıyorum gecerken. Kendimi telkin ediyorum iyisin bi şeyin yok bu psikolojik diye o gun cok iyiyim ama bir modum duşsun yine eskisi gibi hasta olduğumu falan duşunup iyice belirtiler yaşıyorum. Sacmalık olduğunu biliyorum ama cidden onune gecmek cok zor. Dikkat cekmek ilgi gormek icin sen yaptığım bir şey değil cunku coğu zaman kimseyle paylaşmıyorum kendi kendime atlatmaya calışıyorum. Daha cok kendi kendimle olduğum boş ve yalnız olduğum zamanlarda ortaya cıkıyor bu durum sanırım kendimi cok dinlediğim zamanlarda. Meşgulken boyle bi sorunum yok yada etrafımda sevdiklerim varsa ama yalnızken cok zorlanıyorum. Bu durum beni ayriyeten kendi ayaklarımın ustune duramadığım mutlu olmak icin bile birilerine ihtiyac duyduğumu hatırlattığı icin ekstra kotu hissettiriyor. Bunu kendimi telkin ederek atlatmak cok zor illaki kendimi meşgul edip duşunduklerimi unutmam gerekiyor. Ben bunları yaşamak istemiyorum artık normal insanlar gibi guclu olmak istiyorum . Bunu yaşayan arkadaşlar nasıl başa cıkıyorlar nasıl atlattılar biraz konuşmak istedim.. teşekkurler şimdiden