Arkadaşlar Ağustos ayında başlayan zoomin hikayem bu gun mutlu bir sonla bitti... Bitti derken sadece bir kanal icin. Şimdi sizinle cok onemli bir konuyu paylaşacağım.
Dediğim gibi Ağustos ayında bir kanalımı zoomine bağladım. Eylul ve Ekim aylarını tamamladım yanı kanalım acıktı, Kasım ayının 6. gunu kanalım 2, Telif ve 4 Topluluk kuralı ihlalinden kapandı.
Buraya kadar herşey normal ama normal olmayan birşey vardı. Eylul'un son 2, 3 gun kala eşleşen uyarısı veren bir videom patladı. Bu video sayesinde ortlama 8 gunde 2652.82 dolar kazandığım yazıyordu. Doğal olark bu videodan kazandığım paranın bana değil asıl video sahibine gideceğini bekliyorum fakat oyle olmadı. Zoomin bu gun bana tam olarak 1.848,25 dolar gonderdi. %30 dışında 1 dolar bile kesinti yapmadan parayı aldım. Bu konudan anlamanız gereken eşleşen icerik dahi olsa zoominden kazanılan para size aktarılıyor hepinizibn bilgisi olsun.
Bu arada birşeyede acıklık getirelim, forumda baya bi tartışma konusu olmuştu bankadan odenen paralara kesinti olur mu olmaz mı die, ilk ay ben odememi sıfır kesinti ile bankadan aldım. 2. ay odememi paypal dan aldım ve yaklışık 28 dolar kesinti + paypalın 150 TL civarındada kur kesintisi yapıldı. 3 odemem aşağıdaki resimde de gorunduğu gibi sıfır kesinti ile hesabıma yattı.
Hepinize bol kazanclar diliyor zoomine teşekkur ediyorum