Arkadaşlar benim bir kanalım var; cover videoları paylaşıyorum. Kanalım ingilizce, google adsense kullanıyordum; ta ki bugun bir arkadaşımla konuşuna kadar bana eğer uzun vadeli duşunuyorsam partner kullanmamı soyledi.
Bende merak edip ytpara aracını kullanarak buyuk muzik sektorundeki cover yapan buyuk youtube kanallarına baktım 10 taneye yakın baktım sadece 1 tanesi adsense kullanıyor ve ben de partnere gecmeye karar verdim.
Ancak sorun şu ki;
Ben cover işini yeni başladım, gunluk 50-60 izlenme alıyor gunluk kanalım ve şu anda o buyuk covercılar kadar iyi değilim.
Ancak ben her gecen gun kendimi geliştiriyorum ve kanal işine uzun vadeli bakıyorum yani 4-5 sene belki 10 sene daha bu işle uğraşmayı duşunuyorum, hedef 100000 abone hatta yapabilirsem 1000000. Bana ne yapmamı onerirsiniz ustadlar, gercekten iyi bir partner secmem lazım. Cunku bu kanal tamamen ozgun ve uzun vadeli duşunuyorum odeme alamadım yada banlandım diyip kenara atamam.
Nasıl bir yol izlemeliyim kanalın daha da yukselmesini bekleyip mi bir partnere başvurmalıyım?
Bir de kanalı ileri goturdum diyelim hangi partneri secmeliyim?
Şimdiden teşekkur ederim cevaplarınız icin.
Hangi Partneri Secmeliyim Onerilerinize İhtiyacım Var Arkadaşlar
Youtube Partnerlik0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Youtube Partnerlik
- Hangi Partneri Secmeliyim Onerilerinize İhtiyacım Var Arkadaşlar