Herkese merhaba. Artık iki gune bir konu acar oldum. Bir şey danışmak istiyorum. Her şey dert olmaya başladı artık. Uzun yıllardır calışıyorum fakat aileme hatta evli kardeşlerime maddi yonden yardım etmemden dolayı maddi bir birikimim yok. Yasim 28. Yasitlarimin coğunun arabası ya da guzel bir birikimleri var. Benim elde var sifir. Ona buna uzulmekten yardım etmekten kendimi gorememisim. Olur da ilerde evlenirsem diye bı 20 25 bin kadar birikimim var. Şuan kredim var onu da ailem icin cekmistim. Ama artık kendim icin biseyler yapmak istiyorum. Sevdigim var ama ne zaman evleneceğimjz de belli değil.
Krediyi erken odemek istiyorum. Tekrar Kredi cekip bir araba almak istiyorum. Cunku borcun altına girmeden bana rahat yok onu anladim. Ceyiz icin biriktirdiğim parayı da pesinat vermek istiyorum. Şuan araba surmeyi bilmiyorum. Sadece ehliyet alabildim. O yuzden bı yere carpınca ya da cizilince uzulmeyecegim bı araba istiyorum. Tabi 2. El piyasaları cok yuksek. En fazla 50 60 bin kadar bı araba bakıyorum. Coğunuz 50 60 bine araba mı olur diyeceksiniz ama şuanki durumun icin mantıklı olan bu. İlerde satmak icin sorun yaratır mi 50 60 binlik arabalar. Bı akıl verir miisniz? Yoksa hic bulaşmayım mi?.( Bu arada araba sahibi olmayı cok istiyorum).