Selam kızlar iyi gunler herkese.Ben daha once de işle ilgili konular actim.Bes yıldır sekreterlik yapıyorum işten ayrılalı iki bucuk ay oldu ilanlara başvuru yapıyorum ama ozgecmiş goruntulendi başvurunuz goruntulendi olmuyor sadece başvurular inceleniyor deniyor.Bazilari ilerde oluşabilecek pozisyon acığı durumunda aday havuzu bulmak icin ilan veriyor.
Bazıları da eleman ihtiyacı acil olduğu icin yani şu an ihtiyac olduğu icin veriyor.
İlk başvuranlar dan olmaya calışıyorum ilanlara ozellikle uygun olanlara cv imle ilanın gerektirdiği ozelliklerle ortuşen .
Hukuk buroları da sekreter arıyor ama genelde daha once hukuk burolarinda calışmış olan uyap sistemini bilen diye istedikleri icin basvuramiyorum.
Sizce geri donuş başvurular birkac gun inceledikten sonra mı geri donuş olur bazen de ilan verdikten sonra başvuruyorum en fazla iki gun icinde geri donuş aldığim oldu.Bu aralar epey umitsizliğe kapıldım.Geri donuş olmayınca.
İkinci olarak da ben daha once calıştığım yerlerde aile şirketi olduğu icin uc patronum vardı onlara ucak bileti aldım en fazla iki uc defa da otel konaklama işini ayarladım.Bazi ilanlarda muşteri ve calışanların konaklama ve ucak bileti işlemlerini yapacak birini istiyorlar.Ben en fazla iki uc kişiye bilet ve konaklama işini yaptım.
Buyuk yerde zor olur mu bir de bazı firmalar bunu asistana yaptırıyor sekreter ilgilenmiyor.Bazi yerlerde sekreter yapıyor asistan olmadığı icin.
Kendime guveniyorum ama buyuk yerde hic calışmadığım icin acaba zor bir yanı var mı.Olumlu bir geri donuş olur mu bilmiyorum surekli elim telde ilanlara bakıyorum ama sonuc yok.