Merhaba Yt Para ailesi 28 Haz 2007 bu yana bi youtube hesabım vardı .
Yalnız iki telifi vardı onlarda 6 ay sonunda sona erdi .
Kanal şu anda temiz sıkıntı yok . Partnerliğe sokmak istiyorum YtPara Network'e Ama bazı Sorularım Olacak Yardımcı olursanız Teşekkur ederim $imdiden Allah razı olsun Arkadaşlar .
1- Benim 3 kanal var , Adsenseye bağlı fakat bu eski youtube hesabımı partnerliğe kabul olursa Diğer kanallarımın kazancı adsenseye yansıyıp parasını cekebilcem mi normal standart devam edecek mi Yani ?
2-Eski kanalımı bağladım ya Partnerliğe . izlenim Sayısından yani (1000)izleme ve reklam tıklama sayısından mı para kazanılıyor ?
3-Partnerliğe bağlı olan youtube hesabımın kazancı Network tarafından odeniyor diye biliyorum doğru mudur ? ve Diğer 3 kanalım partnerliğe bağlı olmadığı icin izlenimleri ve tıklamaları adsenseye yansıyor ve dediğim gibi standart kazandıklarımı tekrar adsense banka hesabıma yatırıyor mu ?
Ozet gecmek gerekirse . Partnerliğe bağlı olan youtube hesabım dan gelen kazancı network oduyor ! Diğer 3 kanalımdan gelen kazancı adsense odemeye devam ediyor mu ?
Bu konuda yardımcı olursanız teşekkur ederim.. Ona gore partnerliğe giricem de . Hayırlı Bol Kazanclar herkese ..
Partner Partner !! İşte Soruu..
Youtube Partnerlik0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Youtube Partnerlik
- Partner Partner !! İşte Soruu..