Merhaba hanımlar,
5 aylık erkek yeğenim var,halasıyım.Anne ve babasına yardım olsun diye onların evlerine başka şehre geldim.8 aydır buradayım.Cocuğu emzirmeden emzirmeye,yatmadan yatmaya annesine veriyorum genelde bende oluyor.Surekli dolaştırılmak bir de kucakta sallayarak uyutulmak istiyor.Evin yemek,temizlik,utu gibi işleride bende.Korona var diye yardımcı alamıyorlar.Bu zamana kadar cocukla ilgili yorulmak dışında hicbir sorun yaşamadım.Ta ki bugune kadar...Bugun temizlik yaptım dip koşe.İşim bitincede cocuğun tırnaklarını kestim.O sıra altını doldurdu.Altını acmaya goturdum.Kaka yapmıştı.Epey bi debelendiği icin kollarıma filan kaka bulaştı.Altını bağlayınca cocuğu cift kişilik yatakta bırakıp ellerimi yıkamaya gittim.Abim salonda yatıyodu yengemde mutfaktaydı.Tam banyodan cıkarken kut diye bi ses geldi.Dizlerimin dermanı cozuldu zaten o an..Cocuk yataktan duşmuş...Ağlamaya başladı zaten o sıra annesi geldi mutfaktan.Alt değiştirme ortusuyle birlikte parkeye duşmuş.Yatak cok fazla yuksek değildi.O an olmeyi istedim ellerim filan tir tir titremeye başladım.Gorunurde bir yerinde bir şey yok gibi ama ben cok azap cekiyorum.Dun annesi sacını boyatmaya kuafore gitti tum gun bendeydi.Tek başıma banyosunu bile yaptırdım bir şey olmadı ama bugun boyle kotu bir olay yaşandı.Yarın kendi evime donmek istiyorum.Bana kalsa seyahat yasağı kalkınca donecektim ama “Sensiz cok zorlanırız” diye rica ettiler.Bu olaydan sonra burda kalamam.Bir şey olmuş mudur sizce?
GUNCELLEME:
Kuşlarla evimize donduk