merhaba oncelikle yeni uyeyim ve nereden başlamalıyım bilmiyorum ben 1 yıllık evliyim ve evlendiğimizin gunden hatta oncesinden eşimin ailesiyle ozellikle annesiyle sorunlarımız var bizim gezmemiz biryerlere gitmemiz benim aileme gitmemiz onu rahatsız ediyor surekli yalan soylemek zorunda kalıyoruz cunku oğrendiğinde bana gelmiyorsunuz gezin ne haliniz varsa gorun o karına sozunu gecirip getiremiyosun gibi hatta bazen kufurlu bir cok sozunu işitiyoruz eşim bana cevap verdirtmiyor kendisi konuşmaya anlatmaya calışıyor ama anlamıyor bu seferde eşimle biz tartışma boyutuna geliyoruz o hep bana gelsinler benle gezsinler biyere gitmesinler istiyor anne gununde hediye aldık pandemi var diye girmeyelim dedik halbuki onları duşunduk ama girmedik diye kapıdan kovdu eşim yine susturdu kendısı halletmeye calıstı ama yine bişey değişmiyor ben ne yapmam gerek bilmiyorum kimseye anlatamıyorum eşime anlatınca boşver diyor kapattırıyor ama benim icimde birikiyor ne yapmalıyım nasıl bi cozum bulmalıyım