İlk cıktığı gece beta surumunu indirip kurdum. iPhone6 - 64GB kullanıcısıyım. iOS12 ’de cok cok ekstra buyuk değişiklikler yok. Gorunuş anlamında da cok buyuk değişiklikler yok. Fakat bir kac guzel ve hoş ozellik ile birlikte guvenlik ve stabilizasyon ile ilgili calışmışlar. Acıkcası ilk beta surumu olmasına rağmen şuan iOS11 ’in son surumunden daha iyi calışıyor gibime geldi yani beni rahatsız eden bir durum olmadı. Pil konusuna gelirsek daha yeni kullanmaya başladığım icin pek bir şey soyleyemem eskisi gibi gorunuyor. Pil konusu zamanla gosterir kendini. Bildirimlere uygulama bazlı gruplandırılma getirildi. Ben bayağı beğendim zaten daha onceden olması gereken bir ozellikti. Tabi ilk beta surum olunca iyi calışmadığı oluyor haliyle. Onun dışında gorsel olarak değişen iBooks var artık “Kitaplar” oldu ismi. Sesli notların goruntusu değişti. Ve fotoğraflar kısmına bir duzenleme getirildi. Ekran Suresi diye bir şey geldi fakat pek kullandığım bir şey olmayacak acıkcası. Cunku uygulamaları dakikaya gore acıyor kac dakika acık kalmasını istiyorsun gibisinden. Ona ben de cok anlam veremedim doğrusunu soylemek gerekirse. Aşağıya bir kac goruntu koymak istiyorum en azından gormemiş arkadaşlar gorur. Hem de konferans dışında goruntu gelmiş olur. Tam olarak bilgi sahibi olmak isteyen ozellikleri detaylı oğrenmek isteyenler konferansı da seyredebilir, ShiftDelete.Net ’in haberlerini de okuyarak oğrenebilir.

Bunların dışında da eklemek istediğiniz bir şey varsa soyleyebilir, soracağınız sorular var ise sorabilirsiniz.