merhaba kk'nın guzel hanımları..
ben henuz yirmili yaşlarda okulu bitmesine 1 sene kalmış biriyim. muhendislik okuyorum. belki de dert değil anlatacaklarım bilmiyorum. her şeye gec kalmış gibi hissediyorum. surekli gunler gecmesin, daha hicbir şey yaşamadım diyorum. bundan oncesinde iki tane erkek arkadaşım oldu, ikisini de gercekten cok sevdim ya da sevdiğimi sandım bilmiyorum. her ikisi de benden ayrıldıktan sonra kısa bir sure icerisinde evlendi. yazması kolay ama hÂl onları severken cat diye evlenmeleri gercekten cok uzdu beni. ilkinde daha kolay toplamıştım, ikincisinin şokunu uzun sure atamadım, hÂl atabilmiş de değilim. bunların yanı sıra seneye okulum bitecek ve ben staj yeri bile bulamıyorum kaldı ki iş bulayım. sanki 5-10 sene daha olsa yirmili yaşlarıma her şeye yeniden başlasam diyorum. istediğim bir bolumde de okumuyorum, babam istedi ve onun secimini okuyorum. duşunuyorum ne istediğimi de bilmiyorum. sadece cok gec kalmış hissediyorum. sanki bir daha asla aşık olamam, bir daha kimse sevmez beni gibi. etrafımda da coğu kişi evlenmeye başladı belki de bu yuzden sacma bir şekilde kendimi cirkin bulmaya ve hÂtt onceki kişilerin benden hemen sonra evlenmesi yuzunden kendimi hicbir şeye layık gormemeye, layık olsaydım benimle devam ederlerdi diye duşunmeye başladım. gercekten bazen salaksın neden boyle duşunuyorsun desem de o kadar umutsuzum ki. ne dil biliyorum, ne bilgisayar becerim var. aşk hayatı desem zaten leş gibi. burada bir suru benden buyuk kişiler var biliyorum, beni motive edebilir misiniz..