kızlar selam ,
2 aylık evliyim. Eşim başkalarının yanında resmen beni unutuyor. yanında yokmusum gibi. memleketten yegenleri geldi adam surekli onlarla. ev alacağız onlarla sohbet edip ev baktı yegenlerine evlerin iclerini gosteriyor orası nasıl burası nasl vs. ben bakayım eve dediğmde ustun koru gosteriyor o kadar. bu sadece ornekti surekli boyle annesine gidiyoruz bi bakıyorum ortalıkta yok. yanına gidiyorum sanki yokmusum gibi davranıyor.. ben ne soylersem batıyo amma kafana takıyosun modu oluyo tabi bende cenemi tutamıyorum biraz. . bu davranısları dokunuyor cunku dayanamıyorum. . ya sonra uzatmıyoruz konuyu kapatıyoruz ama bu durum bana koyuyor. Onceliği kim anlamış değil hala.. nasıl davranacağımı bilmiyorum.. nasıl bi yol alacağımı bilmiyorum .. kızkardesındeyz evli.. teyzesinn oğullarınn duğunu var. eşime sende damatlığınn kumaş pant giyersin fln diyor dayanamadım tebessum ettim.. sonra eşim bana sordu ne gıyeyım diye bende kot pant giyeceksin dedim olmaz fln dedi kardesı olur olur dedim biz hallederiz. senn eşin ne giyecek dedim konu kapandı.. ben sanırım acemilikten ne yapacağımı nasıl şekil alacağımı bilmiyorum cunku ağzıma actıkca eşimle sorun yaşıyoruz..